Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] CastleMod - Stan do pojedynku i przejmij zamek!

Inder00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Castlemod

... to rozbudowywany plugin wprowadzający tryb wojny o zamek. Plugin posiada wiele rozmaitych możliwości. Wspiera wersje spigot 1.7.x-1.10

Pobierz: KLIK

Błędy Propozycje: KLIK

Funkcje:

• Wielowątkowość
  • Scoreboard
  • Sklep za monety
  • Powiadomienia na pasku smoka
  • Statystyki
  • Zapis do pliku (Tymczasowo)
  • I wiele więcej [...]

Uprawnienia:

• castlemod.admin - Pełne zarządzanie pluginem
  • castlemod.vip - 2 zarezerwowane sloty

Resetowanie terenu areny:

1. Należy stworzyć schemat (WorldEdit) o nazwie areny
  2. Plugin wkleja schemat areny na spawnie nr. 1

Poradnik:

Opublikowano

Hej moze pamietasz xD.  Takie pytanko, to ma ./vote? tzn. glosowanie, ? czy arena startuje dopiero gdy bedzie 20/20 graczy?. 

a i dodaj skan, przedzej czy pozniej admini sie upomna.

Opublikowano

wtf

if (!f.getName().toLowerCase().equalsIgnoreCase("null"))

??????????????????????????

czemu raz nazywasz zmienne po angielsku, raz po polsku

if ((!e.getMessage().toLowerCase().contains("/castlemod")) && (!e.getMessage().toLowerCase().contains("/cmod")) && (!e.getMessage().toLowerCase().contains("/cm")) && (!e.getPlayer().isOp()))

nie lepiej sprawdzac "startsWith" ?

o reszcie nawet nie wspomne, slabo zoptymalizowane, mogles uzyc reflekcji aby bylo for all verszion

2 minuty temu, JordiiYT napisał:

Hej moze pamietasz xD.  Takie pytanko, to ma ./vote? tzn. glosowanie, ? czy arena startuje dopiero gdy bedzie 20/20 graczy?. 

a i dodaj skan, przedzej czy pozniej admini sie upomna.

skanu nie trzeba bo download jest na githubie

//i jeszcze jedno do tematu

dodaj /vote, wrzuc kod na githuba

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano

@ScoreBoard to kiedy post z nowym ScoreCastleMod?? Czekamy bo muj super serwer minecraft kturego nie umiesz zddosowac bo jestes jebana ameba umyslowa ma tylko 100 graczy a bez twojego super castlemoda padniemy ! o nieeeeeeeeeee

@AntyWarm ogulnie to scoreboard to oszust nie polecam.

Opublikowano
Dnia 30.08.2017 o 20:21, JordiiYT napisał:

@ScoreBoard to kiedy post z nowym ScoreCastleMod?? Czekamy bo muj super serwer minecraft kturego nie umiesz zddosowac bo jestes jebana ameba umyslowa ma tylko 100 graczy a bez twojego super castlemoda padniemy ! o nieeeeeeeeeee

@AntyWarm ogulnie to scoreboard to oszust nie polecam.

Pisze się ogólnie tępaku, zresztą 100 osób na twoim serwerku?

2017-08-31_20.59.57.png

Opublikowano
12 godzin temu, samoloth5556 napisał:

Pisze się ogólnie tępaku, zresztą 100 osób na twoim serwerku?

2017-08-31_20.59.57.png

a moze zauwazyles ze ten serwer jest wylaczony?

7 godzin temu, MIXSER1337 napisał:

hesterqCastle?

nie, to calkiem dwa inne pluginy

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano
2 godziny temu, ˈyøøniks napisał:

a moze zauwazyles ze ten serwer jest wylaczony?

nie, to calkiem dwa inne pluginy

Niech sobie bedzie wyłączony// tylu graczy widać było od kilku dni zresztą świetny start edycji 0 bugów itd...
JAK MOGLIŚCIE NIE PRZETESTOWAĆ 1/2 TRYBÓW NA SERWERZE?! 
A do tego Jordii technik który wyrzucał lub za pisanie, że coś nie działa :/ 

+ ban z wiadomością dzięki za ip ;)?  wg. mnie podchodzi pod groźbę ddosami

Opublikowano
2 minuty temu, samoloth5556 napisał:

Niech sobie bedzie wyłączony// tylu graczy widać było od kilku dni zresztą świetny start edycji 0 bugów itd...

+ ban z wiadomością dzięki za ip ;)?  wg. mnie podchodzi pod groźbę ddosami

To były beta-testy, bugi były przewidziane, wszystko testowaliśmy, ale jak było widać nie wszystko da sie sprawdzić z dwoma osobami.

Były 2 poważne błędy: nie było antylogouta (o czym zapomniałem), był bug ze standardem - niewidzialni gracze, nie potrafiłem tego poprawić więc plugin wywalony, kiedyś napiszę nowy.

A reszta to problem z wodą i wyrzucaniem za bugowanie klockami, to chyba wszystko?

Cytat

było 30 stałych graczy, to chyba dobrze, jak na 1 edycje? Poza tym, teraz szykuje juz castlemod'a oraz poprawiłem wszystkie pliki, nie bedzie zadnych bugów, i RACZEJ bedzie ponad 150+ graczy na starcie. (dużo reklam)

Przetestowaliśmy, ale z 100 graczy, np. tylko 5 osób miało niewidke, a samo showPlayer nie pomagało, nie wiem co było przyczyną buga.

Cytat

+ ban z wiadomością dzięki za ip ;)?  wg. mnie podchodzi pod groźbę ddosami

Jak można pisać na beta-testach serwera "omg, ale bugi, omg, zaraz stad ide omgomg zaraz sie zesram" - po prostu nie chcesz to nie graj, każdy serwer miał kiedyś bugi.

Opublikowano

Japierdole nie rozumiem was :D na starcie bylo ok. 110 osob xD teraz piszecie mi ze jest 0 osob choc serwer jest wylaczony XDDDDDDDDD naprawde pogratulowac inteligencji, a no tak przeciez to polska! kazdy polak ma bol dupy o cos czego nie ma i nigdy nie osiagnie w tym przypadku moj i yooniksa serwer :>

Opublikowano
11 minut temu, ˈyøøniks napisał:

Jak można pisać na beta-testach serwera "omg, ale bugi, omg, zaraz stad ide omgomg zaraz sie zesram" - po prostu nie chcesz to nie graj, każdy serwer miał kiedyś bugi.

Nie pisałem nic takiego :) jedyne co to, że standard nie działa + że trzeba czekać na yookisa bo Jordii gówno zrobi  z pluginami bo gówno umie

11 minut temu, JordiiYT napisał:

Japierdole nie rozumiem was :D na starcie bylo ok. 110 osob xD teraz piszecie mi ze jest 0 osob choc serwer jest wylaczony XDDDDDDDDD naprawde pogratulowac inteligencji, a no tak przeciez to polska! kazdy polak ma bol dupy o cos czego nie ma i nigdy nie osiagnie w tym przypadku moj i yooniksa serwer :>

Z tobą dyskutował nie będę pokazałeś swoją inteligencję na yt chcac podzielić mapę na 5 sektorów spawn + 4 rowne sektory// dalej czekam na twoje "AUTORSKIE PLUGINY" bo narazie tylko usunąłeś komentarz

Sektory wg Jordiego.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...