Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EnderLock.Pl opinie/informacje?

Jenqy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem

Szukałem dobrej darmowej  ochrony antybotowej, właśnie coś takiego jak enderlock, czyli musimy zweryfikować swoj nick na stronie www, aby wejść na serwer. I tutaj mam pytanie, bo na ich stronie

www.enderlock.pl

Pisze wszystko ładnie pięknie o pluginie co robi, jak działa, można pobrać, ale obawiam się, czy nie jest to coś typu trojan, albo jakiś exploit? Na stronie nie znajdziemy żadnej zakładki kontakt, pomoc, albo chociaż paru informacji o autorze tego pluginu. Zainstalowałem go na swoim serwerze lokalnym i działać działa, robi wszystko co powinien, ale mimo to nadal jestem niepewny co do niego i zanim wrzucę go na swój główny serwer poczekam na Wasze zdanie :)

Czy ktoś z Was używał go dłuższy czas, albo wie coś więcej na jego temat?

Opublikowano

Nie używałem, ale działa tak jak ma działać, to nie żaden 'trojan', lub 'exploit'

Cytat

czy nie jest to coś typu trojan, albo jakiś exploit?

blokuje skutecznie boty.

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano

Ja osobiście zainwestował bym w jakieś pluginy, które zabezpieczą serwer. Szczerze powiem, że jak widzę serwer, który korzysta z EnderLocka to mi się juz wbijac nie chce :v

Szukam osób, które chcą stworzyć ze mną serwer, więcej informacji na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...