Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyjść z silvera w CS:GO?

SuperSpaceGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Jestem dumnym posiadaczem rangi "Silver Elite Master" i w tym temacie prosiłbym o porady, jak wyjść z tytułowego srebra.

Mam na myśli pomoc w doborze treningów, map treningowych, godzin przed cs'em itp. 

Nie wiem czy to jest ważne, ale aktualnie mam wygranych 19 meczy turniejowych

Opublikowano

Na takim poziomie nie są Ci potrzebne treningi, ani żadne "godziny przed cs'em", po prostu graj, jak będziesz grać wystarczająco dobrze to wyjdziesz z silvera.
Z czasem "przyjdzie skill", a jeśli chcesz "trenować" to przed mm'em wejdź na jakikolwiek DM i pograj z 5-15min.

K4QaiyA.gif

Opublikowano

Zawsze przed MM'em wejdź sobie na Aim_botz (Pobierz z warsztatu) i sobie postrzelaj również dobrze jest granie deatmatch'y każdy na każdego..

Graj zawsze ze znajomymi, nie graj z randomami.

Jak na 19 meczy i S6 nie ma tragedii też tak zaczynałem, potem było tylko lepiej ;)..

76561198375594763.png

Opublikowano

DMy aim mapy dostosuj sobie czułość myszy (od środka do krawędzi podkładki powinno być ok 210* w cs) nie graj kiedy masz zimne ręce, zawsze rozgrzewaj się jakieś 30 min na aimmapie przed mmem

an-Defunger-000000ffffffxxxxxx35002-2-0-

Opublikowano
Dnia 31.08.2017 o 01:16, Defunger napisał:

dostosuj sobie czułość myszy (od środka do krawędzi podkładki powinno być ok 210* w cs)

niech gra na takich ustawieniach jakich mu się podoba, są gracze low sens, med sens i high sens. Każdy gra inaczej. 

Dnia 31.08.2017 o 01:16, Defunger napisał:

nie graj kiedy masz zimne ręce

jeszcze doradź mu jak ma żyć

1. Graj z p90

2. Celuj w między brzuch/głowa

3. Graj only dd2[idealna pod pro90], raszuj po obu stronach (oczywiście nie przeginając). Kałach będzie wbity w tydzień, a nawet lem czy supreme bo tam też poziomu żadnego nie ma...

f1a327ea2f.png

Opublikowano

mapki typu aim nic Ci nie dadzą

pisza tak osoby co oglądały poradnik izaka ;ddd

co zrobić zeby wyjsc z silvera?

ustaw czułość myszy ( im mniejsza tym lepiej ,ja przy 500dpi myszki mam 2,2 sens w grze ,ustaw sobie podobnie i tak graj ,przestawisz sie na to)

pooglądaj kilka meczyków dobrych teamów np z komentarzem izaka :D ,zobaczysz jak sie zachować w danej sytuacji i jak nie być typowym januszem-kamperem

wejdz na serwer ffa/uproszczony tryb i graj agresywnie -raszuj

wg mnie poziom silver/gold to poziom dla niewidomych osób bez rąk :)

porad udzielał global elite który nie spędził ani 1 minuty na aim mapkach :)

Opublikowano
17 godzin temu, Podwale napisał:

mapki typu aim nic Ci nie dadzą

pisza tak osoby co oglądały poradnik izaka ;ddd

co zrobić zeby wyjsc z silvera?

ustaw czułość myszy ( im mniejsza tym lepiej ,ja przy 500dpi myszki mam 2,2 sens w grze ,ustaw sobie podobnie i tak graj ,przestawisz sie na to)

pooglądaj kilka meczyków dobrych teamów np z komentarzem izaka :D ,zobaczysz jak sie zachować w danej sytuacji i jak nie być typowym januszem-kamperem

wejdz na serwer ffa/uproszczony tryb i graj agresywnie -raszuj

wg mnie poziom silver/gold to poziom dla niewidomych osób bez rąk :)

porad udzielał global elite który nie spędził ani 1 minuty na aim mapkach :)

chyba grałem ostatnio z jakimś lemem, który korzystał z Twoich rad, bo w każdej rundzie w ct rushował pałace na mirage i ginął

piszesz o jak najmniejszej czułości (mimo, że Twoja jest bardzo duża) nawet nie wiedząc jaką podkładkę ma autor tematu

obejrzenie kilku meczy prosów też mu nie da zbyt dużo na poziomie silver/gold, bo tam się ustawiają taktycznie - jeśli będzie się ustawiał identycznie jak prosi to ktoś może mu np. wbiec na plecy, na takim overpassie jakby był na longu przy kamieniu to by mogli go łatwo ściągnąć z connecta, bo dwaj inni siedzą sobie na a schowani

na takim poziomie to najlepiej ćwiczyć fullauto i grać jak najwięcej mmów, skill z czasem przyjdzie, pewnie będziesz wtedy gdzieś w gołębiu, bo w czasie ostatnich 15 meczy na rangach lem-global spotkałem 2 naprawdę dobrych graczy (co dziwne, jeden miał jakąś dlorkę i kara mf, drugi całe red-themed inv z kara ruby, może jednak skin=skill? kappa)

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...