Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gracze nie mogą się teleportować za pomocą przycisku na spawnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem dotyczy  rangi Gracz, podczas naciskania przycisku na spawnie nie wyświetla się nawet komunikat o braku uprawnień. 

Sprawdziłem to w jakiejś losowej lokacji, daleko od spawna, gdzie nie ma żadnego cuboida - tam działa

Chodzi więc o region i tutaj moje pytanie - Co jest nie tak? mam ustawione tam następujące flagi: 

pvp: deny, use: allow, mob-spawning: deny, invincible: allow, enderpearl: deny

Dodam jeszcze, że to nie ma żadnego związku ze skryptem, z którego korzystam, bo sprawdzałem różne.

=========================================================

Problem rozwiązany, pomogło ustawienie z spawn protection: 16 na spawn protection: 0 w properties  

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

comand bloki wlącz bo masz wylączone ja wiem bo tez tak mialem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Blisko spawnu jest ustawiana ochrona terenu w pliku server.properties (spawn-protection), daj na 0 i powinno być ok.

Masz do mnie sprawę? Pisz PW!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...