Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z M2BOB Samia.pl

MoShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z M2Bobem na serwerze Samia.pl. Działa wszystko w porządku, ale problem polega na tym, iż losowo wyrzuca mnie do pulpitu ( cały klient wyłącza się). Dzieje sie to w losowych momentach. Najczęsciej, gdy gdzieś się teleportuje ( na dung przez to tracę przepustki), bądź po prostu tepaniu się po mapach, ale zdarza również się to losowo na tyle, że po prostu gdzieś sobie stoję. Wydaje mi się, że jest to problem z klientem, ale od czasu, gdy tam gram (jakoś kwiecień) pisałem na support kilka razy. Oni za każdym razem to samo. Usuń plik mt2.exe oraz effect  z pack. Robiłem to wiele razy, ale niestety nie pomaga. Zainstalowałem również wszystkie sterowniki najnowsze, aktualizacje sytemu,  podmieniłem wszystkie Dll, które pobrałem na dll-files, wszystkie pakiety c++ redistributable. Za pomoc jestem w stanie zapłacić na jakaś wódeczkę, czy tam inne piwko, dogadamy się jak bedzie działać. Dodaje log z syserr. Liczę na waszą pomoc. 

[code]http://wklej.to/aQiE8[/code]

46820918531396229759.jpg

Nie wykonuję zleceń !

Opublikowano

Nie martw się. Też tak miałem ;) Może gdyby nie te turki, to wszystko byłoby ok, a tak nie dość że psują rozgrywkę, to jeszcze obciążają maszynę. Wcale się nie zdziwię, jak pewnego dnia zobaczymy w mediach tytuły typu "Zamachowiec samobójca zdetonował się w serwerowni metin2" :P

1377019234-U697852.png

• Svope zmienił(a) tytuł na Problem z M2BOB Samia.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...