Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Car audio

Flap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktokolwiek widział ktokolwiek wie? Jest na forumku ktoś kto ma jakieś grubsze pojęcie w tym temacie?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

masz różne fora na temat danych aut (ja mam np audi a3 i forum audi a3 jest mega rozbudowane) i tam ludzie posiadają już konkret wiedzę, którą się chętnie dizelą 

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Wygluszanie i zrobienie dobrej sceny, wygłuszać wczoraj wieczorem zacząłem, ale jak się sciemniło to przełożyłem na dzisiaj, o 11 wychodzę z domu, a tu jak na złość deszcz i chuja zrobiłem.

Do wtorku ma padać, także mam czas zeby sie doszkolić w teorii :D 

Ja mam civica 7 i duzo na polskim necie nie ma, na yt tylko zagraniczne i nikt nie ma takiej wersji jak ja haha 

Japonce projektowali, ale w UK składali, tylko ja sie pytam jak, skoro wszystko jest na te ich japońskie malutkie rączki, a zamiast srubek to drzwi tylko na zjebane zatrzaski...

@TroLLu

Ja to jestem amator, jakies kolka i blancik to jest nic, wbij sobie kiedyś na hypka do działu farmakologia :D poszukaj bigosa  i jego posty, czlowiek legenda.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...