Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting wybrać pod małą ilość graczy?

Ziela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki hosting wybrać pod małą ilość graczy? Dokładnie jest to 10 osób. Chcemy sobie wgrać kilka pluginów, więc chyba coś lepszego powinno być. Ja się na tym nie znam ;p Nie wiem ile powinno być RAMu i tych innych dupereli. Z góry dzięki za pomoc :D

Opublikowano

Pukawka. Świetna oferta, niezłe ceny, ale przede wszystkim profesjonalizm. Zawsze dostaniesz od nich odpowiedź, zarówno na błache tematy jak i na te bardziej skomplikowane oraz wymagające czasu i poświęcenia. Jeśli poprosisz, zadzwonią do Ciebie i szybko rozwiążą każdy problem, nawet ten wynikły z twojej niekompetencji. Wiele hostingów może konkurować z Pukawką na polu ofert, wydajności czy łatwości obsługi (Pukawka nie jest trudna, ale są inne hostingi dające interfejs, który mogłaby obsłużyć małpa), jednak nikt nie pobije ich zaangażowania i dostępności.

To wygląda jak sygnatura!

Opublikowano
18 godzin temu, OneFree11 napisał:

Jakieś pluginy czy tylko świat minecraft?

Tak, napisałem przecież.

Ile RAMu powinno byc na te 10 osob.

Opublikowano
18 godzin temu, OneFree11 napisał:

lvlup

Od kiedy lvlup jest dobrym hostingiem na małe serwery? Wyobraź sobie, że autor tematu pyta się o serwer na 10 osób, a jak wiedzą wszyscy w lvlup warto inwestować tylko gdy robi się serwer na więcej graczy. Polecam TitanAXE lub Enderchesta ewentualnie. Ceny są zadowalające, jednak w lvlup cena serwera zaczyna sie od 10zł za 1gb ramu, już nie mówiąc o prowizji.

Grands Gerther Givenchex

Opublikowano

Możesz grać jednocześnie na pluginach i modach. Pobierz SpongeForge, a dzięki niemu masz możliwość wgrać na swój serwer pluginy oraz modyfikacje. Masz tu film z poradnikiem jak to zrobić

Opublikowano
21 godzin temu, Ziela napisał:

ILE POWINIENEM RAMU WPAKOWAĆ W TEN SERWER?

Na 10 osób polecam około 1,5 - 2 gb, ja tak mam od dawna i wystarcza :D (PaperSpigot i ~10 pluginów)

Opublikowano
Dnia 31.08.2017 o 06:05, Greyovsky napisał:

Polecam TitanAxe :)

Polecasz titanaxe a pytanie było o ram.

Polecam zaopatrzyć się ofertą hostingową craftserv.pl powinno być okej dla małej ilości osób.

Opublikowano
21 godzin temu, krzukosz napisał:

Polecasz titanaxe a pytanie było o ram.

Polecam zaopatrzyć się ofertą hostingową craftserv.pl powinno być okej dla małej ilości osób.

Temat Posta

Jaki hosting wybrać pod małą ilość graczy?

Szukam osób, które chcą stworzyć ze mną serwer, więcej informacji na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...