Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szansa na odzyskanie konta

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano 4 miechy temu stracilem konto w lolku ale ze nie gralem juz w lola to mialem wywalone na to .Teraz chce odzyskac konto ale widze ze support wymaga troche informacji a ja pamietam tylko historie giftow kilka postaci ktore kupilem za rp na przecenie i nawet dzien poza tym mam na emailu okolo 15 faktur za zakup rp jak myslicie jest jakas szansa na odzyskanie konta?

Opublikowano

Tzn jak straciles? Troche trudno mi uwierzyc zwykly gracz moze trafic na atak hakerski i wlamanie na wirtualne konto ktorych sa miliony.  Musialo ci cos umknac.

Zreszta majac faktury piszesz do supportu napewno dojda po wplacie rp. Powodzenia

Opublikowano

Witaj, Przywoływaczu!

Ludzie w Bilgewater nauczyli mnie jak być miłym i pomocnym Króliczkiem. Zabieram się za Twoją sprawę.

Niestety w związku z ilością przypadków w jakich bezpieczeństwo tego konta zostało naruszone trwale zablokowałem je w związku z podejrzaną działalnością. Riot Games bardzo poważnie podchodzi do spraw związanych z kontami by chronić naszych graczy.

Każdy gracz jest odpowiedzialny za bezpieczeństwo swojego konta a i w tym wypadku zostałeś uczciwie ostrzeżony ostatnim razem gdy taka sytuacja miała miejsce.

Przykro mi jeżeli ta odpowiedź Cię nie satysfakcjonuje, jest ona jednak ostateczna. Odpowiem na wszelkie konstruktywne uwagi, tym niemniej sprawę uważam za zamkniętą.

Pozdrawiam,
Keworbit

„Fizz sprawia, że nawet najlepsi marynarze z Bilgewater wyglądają jak banda pijanych szczurów lądowych. Dobrze, że jest po naszej stronie”. - Miss Fortune Łowczyni Nagród

JEBAC RIOT 

Opublikowano

Dlatego nie warto grać w tą grę, która nie daje już tej radochy co kiedyś ;) Riot spierdolił swoją politykę i nie oddaje kont nawet jak masz potwierdzenia dobitne, że ono jest tylko Twoje ;) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
22 godziny temu, Creative napisał:

Dlatego nie warto grać w tą grę, która nie daje już tej radochy co kiedyś ;) Riot spierdolił swoją politykę i nie oddaje kont nawet jak masz potwierdzenia dobitne, że ono jest tylko Twoje ;) 

Bzdura, typek musiał robić jakieś przekręty z kontem. Znajac zycie 10 osób na jednym koncie, Riot sprawdził logi i koniec. Tym bardziej, ze w odpowiedzi jest napisane ze został ostrzeżony przy ostatniej sytuacji, wiec coś jest na rzeczy :) 

PS. Musiał mieć ogromnego pecha ze trafił na ludka, bo takimi sprawami zajmuje się bot xD 

nieregulaminowa sygnatura

eryk

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...