Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa Online

0wNeDxMETIN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od 27 maja gracze z całego świata mogą grać w FIFA Online. Aby zacząć wystarczy się zarejestrować, pobrać grę i zainstalować. Produkcja jest całkowicie darmowa, co może zdziwić wiele osób, które postrzegają studio EA SPORTS jako maszynkę do wydawania kolejnych edycji tych samych gier i czerpania z nich wielkich dochodów. Jako, że konkurencja na rynku tytułów sportowych ma się raczej słabo to ten proceder od kilku lat idzie całkiem dobrze. A jak wygląda darmowa FIFA? Oto pierwsze wrażenia z wersji beta.

A wygląda tak jak powinno. Grafika jest dobra, oparta na zmodyfikowanym silniku z FIFY 10. Przy rejestracji wybieramy sobie do prowadzenia klub oraz drużynę narodową z tych, które dostały się na mundial do RPA. Na początku gra włącza samouczek, który uczy nas jak grać MYSZKĄ! W FIFA Online, jeżeli chodzi o sterowanie, mamy spory wybór. Można dostosować je idealnie do swoich wymagań. Klawiatura, myszka a jak ktoś ma to i można się bawić na padzie. Przyznam szczerze, że nie wyobrażałem sobie gry w symulację piłkarską za pomocą myszki. Pomyślałem jednak: "raz kozie śmierć." Skoro jest coś nowego to sprawdzę to. Okazało się, że system ten jest bardzo intuicyjny i od razu mi przypasował. Trudno opisać sposób gry myszką (tym bardziej, że całkiem nieźle robi to samouczek), ale postaram się. Nasz zawodnik ma piłkę, a my chcemy pobiec na lewe skrzydło i dośrodkować. Jedziemy więc kursorem na lewe skrzydło, a piłkarz od razu rusza. Jeżeli chcemy, aby wykonał sprint to odjeżdżamy kursorem tak daleko aż zrobi się czerwony. Każdy ruch myszką powoduje reakcje u piłkarza. Podajemy lewym przyciskiem. Jeżeli chcemy zagrać wysoką piłkę to trzymamy długo a jeśli po ziemi – krótko. Zawodnik dogrywa piłkę mniej więcej w miejsce gdzie znajduje się kursor w chwili, gdy puszczamy lewy przycisk. Wydaje się długie i skomplikowane? Podczas gry wychodzi intuicyjnie i piłkarska panika przytrafiała mi się tylko w momencie, gdy rywal nacierał i miewałem problemy ze zmianą obrońców (zmieniamy ich naciskając lewym przyciskiem na piłkarza lub blisko niego albo kręcąc kółkiem). Nie przypuszczałem, że gra myszką może dać taką satysfakcję. Oczywiście sterowanie to sprawa bardzo indywidualna i każdy powinien ocenić to sam. Jeżeli jednak ktoś opanuje ten system i dorzuci do tego zwody to będzie mógł wyczyniać na wirtualnym boisku prawdziwe futbolowe cuda.

Strona :

http://fifa-online.easports.com/web/beta/welcome;jsessionid=2DE1685474C7B827D855B0E54D7BEEE3.tomcat2

Screen

aaa956725jpg.jpg

333wvpx.png

By GaryOak

Proszę...wiem że nie dasz + ale wiem że dasz -

wojnaz.png

Opublikowano

Hmm szczerze pograł bym w to bo normalna fifa to znudziła mi się..

ale ściągnąć tego nie mogę... każe mi ściągać albo mozillę 3,0 a ja mam 3,6 albo ie a ja też mam 8,0...

ehh moze to cudo ktoś wrzucić na jakiś normalny upload.. spedyshare lub coś w tym stylu ??

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Jak się próbuję zarejestrować to pokazuje się taki napis:

Duplicate email address in the system in status {PENDING, ACTIVE, VOLATILE, DISABLED, TENTATIVE, BANNED}

O co kaman??

@edit

dobra juz sobie poradziłem :P

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Grafika jest dobra ,tak jak w fifa 09-10 , musisz trochę pogrzebać w opcjach :)

333wvpx.png

By GaryOak

wojnaz.png

Opublikowano

pogram w to na starszym kompie ?

Możesz spróbować :) A jak będzie muliło to w opcjach daj na grafikę niską:)

333wvpx.png

By GaryOak

wojnaz.png

Opublikowano

mam pytanie bo jak ja chce włonczyc to i mi sie wczytuje to pisze napoczatku There is no enough space a potem download file failed i o co chodzi moze ktos wyjasnic??? napoczatku nie instalowalem plikow w fife mam jbc 2009 tylko same a potem tez w fifie i tak ni dziala moze mi ktos pomoc???

@edit zapomnialem dodac ze sie nic nie włancza !!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mam pytanie bo jak ja chce włonczyc to i mi sie wczytuje to pisze napoczatku There is no enough space a potem download file failed i o co chodzi moze ktos wyjasnic??? napoczatku nie instalowalem plikow w fife mam jbc 2009 tylko same a potem tez w fifie i tak ni dziala moze mi ktos pomoc???

@edit zapomnialem dodac ze sie nic nie włancza !!!

Masz za malo miejsca na dysku ...

sygnaj.jpg
Opublikowano

Czy mógłby ktoś dać mi link do downloadu ?

Kobietaa, wiek siedemnaście lat. Urodzona we Wrocławiu.

Na Avaterze i Sygnaturze jestem ja. Wszelkie zażalenia proszę kierować na PW.

d.jpeg

Dziesięć w skali Bouforta dla mnie to spacer.

Opublikowano

http://fifa-online.easports.com/web/beta/welcome;jsessionid=2DE1685474C7B827D855B0E54D7BEEE3.tomcat2

Zakładasz tam konto, później jakiś dodatek do MF się pobierze. Następnie uruchamiasz ponownie MF i pobiera Ci się instalka. Jestem na tym etapie ale zapewne później przez tą instalkę będzie trzeba pobrać grę w całości.

Opublikowano

Hehe już dawno mi się znudziła fakt gra jest dobra ale monotonna ^^

jak by co polecam tak na odstresowanie :rolleyes:

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...