Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

I Znowu Kłopot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i znowu mam kłopot combat bez włączania chacka działa a włączę z byle jakim to się wyłącza czyli włączam perx włączam combata daje start ładuje się a kiedy mam wpisywać pasy wyłącza się

Opublikowano

yyyy a ja mam mleko w lodówce ... (jakoś tak mi się skojarzyło z tym cudnym "yyyy... mleko" xD sorry za to )

tak serio to może spróbuj innym injectorem

następny raz pisz w tym samym temacie, a nie robisz nowe ...

Twórca

Detected ;D

jak byś przeczytał to swoje "Dectale" xD

Opublikowano

hmmm to super, może byś tak jeszcze napisał rezultaty ? bo nikt tutaj nie jest jakiś inny że czyta w Twoich myślach...

Opublikowano

omg czemu wy gracie na hackach? to tylko niszczy grę... kiedyś myślałem(byłem młody i głupi :P ) że jak ma się hacki to jest się największym pro na serverze ale jak na nich zagrałem to uświadomiłem sobie że hack odbiera całą przyjemność z gry a i jeszcze bana można wyrwać :D, zastanówcie się nad tym...

94619314548671740065.png
Opublikowano

przeszkadza Ci coś ? to nie musisz tu siedzieć ...

Gdyby nie było hacków, to byśmy nie grali, a tak ....... to tylko wyrównujemy szanse w grze :-) bo jak wszyscy mają to jest sprawiedliwie :-)))

pozdro dla wszystkich haksów :-))

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z umiarem, ale szanuję kolesia, bo ma trochę racji, ale każdy gra, jak kto woli. Są hacki i będą, nikt tego nie zmieni, z tego niektórzy ludzie żyją.

Pojęcie cheata, to nie tylko takie łamanie praw gry, iż to też jest dobra rzecz, dla innych potrzebujących...

"Alea iacta est!"

Opublikowano

hehe śmiać sie chce xD bo jest temat założony np. "pomocy hack nie dziaja" i jest ostra dyskusja na temat czemu nie działa hack, i po czasie wejdzie jakis taki np. seba72122 i napisze "po co używacie haków? nie grajcie na hakach itp.." a wy od razu do niego z mordą lecicie po co tu zagląda itp i o całym temacie zapominacie :| owszem macie racje czemu tu zagląda jak to 4rum o hakach ale oni was tylko wkurzają i psują tematy, i jest ich co raz więcej takich "noobów".. z jednej strony mają racje po co grać ale z drugiej strony nie którzy żyją z haków ( WINOS jesteś wielki :):D ). Więc następnym razem może olewajcie takich "noobów" jak coś napiszą bo później sie tylko SPAM robi :P

tyle z mojej strony :P

Zna ktoś jakąś dobrą stronę do sygnatur ? prosze o odpowiedź PW !!

Opublikowano

no tak, tylko że jak tu kontynuować skoro autor nie napisał czy mu działa czy nie. i od tego czy się robi spam, jest osoba zwana Moderatorem albo Global moderatorem

temat w najbliższym czasie będzie zamknięty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...