Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client się ścina

blondyn135

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, na tym nowym cliencie częściej mam takie coś ,że szukam gierki znalazło jest banowanie to mi się zatnie czasem client i już niestety nie odetnie się chyba ,że po ty jak wywali mnie z lobby, a czasem jest poprostu przy pickowaniu bądz wybieraniu summonerów a jak się to nie stanie to poprostu client się zacznie nie włącza się gra na czacie jest ,że każdy opuścił poczekalnie wtedy ja muszę wyłączać clienta i od nowa włączać żeby zagrać ;/

Opublikowano

Podaj swoją specyfikację komputera, jaki masz system i czy próbowałeś jakichś napraw klienta już.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
25 minut temu, Creative napisał:

Wymagania spełniasz, a czego próbowałeś do naprawienia czy nic nie robiłeś? 

Naprawę klienta brałem i nie pomogło, przypominam ,że mam tak od nowego clienta w starym tak się mogło zdarzyć ale bardzo rzadko.

• 5 tygodni później...
Opublikowano
Dnia 29.08.2017 o 17:45, Aderis napisał:

Usuń całego clienta i pobierz od nowa mi to pomogło. Ewentualnie zaaktualizuj sterowniki.

Całego lola ?

Dnia 29.08.2017 o 17:45, Aderis napisał:

Usuń całego clienta i pobierz od nowa mi to pomogło. Ewentualnie zaaktualizuj sterowniki.

Nadal to samo ;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 5.10.2017 o 22:18, Sneakysu napisał:

Ustawienia dla słabych PC'tów w ustawieniach włączyłeś? Opcja ta zniweluje przeróżne zbędne animacje które mogą Ci obciążać działanie clienta i przez to się zacina. 

Tak, włączyłem

Opublikowano

Przychodzi mi na myśl przeinstalowanie wymaganych sterowników potrzebnych do uruchomienia Lola jak net. frameworki i sterowniki graficzne i procesorów. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
Dnia 9.10.2017 o 19:59, Creative napisał:

Przychodzi mi na myśl przeinstalowanie wymaganych sterowników potrzebnych do uruchomienia Lola jak net. frameworki i sterowniki graficzne i procesorów. 

Czy sądzisz ,że to to jest przyczyną ? gdyż inne gry bez problemu chodzą ;v

Opublikowano

No to nie wiem, wychodzi na to, że Twój komputer nie daje rady z tym nowym clientem. Zmień pastę na procesorze, konserwację przeprowadź. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
5 minut temu, Creative napisał:

No to nie wiem, wychodzi na to, że Twój komputer nie daje rady z tym nowym clientem. Zmień pastę na procesorze, konserwację przeprowadź. 

Kolega ma gorszego w dodatku lapka i chodzi mu normalnie ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...