Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić dla brata?

winterrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wam,

Niedługo mój brat będzie miał uro (24te) i nie wiem co mu kupić. Co roku praktycznie kupowałam mu jakąś grę, np. Dying Light w zeszłym, ma PS4, ale na kompie też czasami gra online. Grał chyba praktycznie w każdą grę, którą tu widziałam na forum. I właśnie nie wiem co mu kupić w tym roku, może niekoniecznie musi to być znowu gra, może coś innego? Ma ktoś jakiś pomysł?

Z góry dziękuję!

EDIT: W sumie już nieaktualne, jako że czasu już jest mało to zamówię mu po prostu jakiś drogi alkohol.

Na https://www.forfiterexclusive.pl widziałam nie aż takie drogie łychy albo kupię jakąś lepszą wódkę i tyle. 

Opublikowano

Chyba znasz swojego brata lepiej niż użytkownicy mpcforum? Oprócz tego, że ma 24 lata i lubi gry nie wiemy o nim nic, więc raczej ciężko będzie trafić z pomysłem w coś, co mu się spodoba.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ciekawe czy to jakiś spin-off z kancelarią prawną AIF xD

Opublikowano
14 minut temu, Valze napisał:

Ciekawe czy to jakiś spin-off z kancelarią prawną AIF xD

W tym przypadku chyba nie, ale dałoby radę coś takiego z tego zrobić.

"Kupiłam prezent dla brata za 1000 złotych jak mi tutaj doradziliście, niestety okazał się on nietrafiony. Chciałam go zwrócić w sklepie, 3 dni po zakupie, nierozpakowany. Niestety w sklepie nie chcieli go przyjąć, a 1000 złotych to dla mnie duża kwota. Czy jest jakaś kancelaria prawna, która mogłaby mi pomóc w odzyskaniu pieniędzy?"

Chyba na etat by mnie przyjęli :D 

1398258449-U383457.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To nie lepiej postawić na jakiegoś smartwatcha może? Na przykład taki podobny do tego Samsung Gear S3 SM-R770 Classic. Ma elegancki wygląd zegarka a przy tym mnóstwo funkcji jak ekran AMLOLED, pobieranie apek z App Store, łączy się przez wifi, powiadamia o połączeniach czy smsach i ma GPS. Ja osobiście mam model Gear S3 SM-R760 Frontier ale wybrałem akurat ten tylko ze względów wizualnych :D Ale mogę spokojnie polecić Samsungowe Geary S3 bo to naprawdę porządny sprzęt i przeżył ze mną już wiele a nadal wygląda i działa świetnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...