Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Survival/Hardcore na najnowszej wersji 1.12?

Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No elo. Jako że poziom mojego wkurwienia na nędzne serwerki EasyHC i wałkowanie od czterech lat spierdolonej wersji 1.7 sięgnął zenitu, wychodzę z taką luźną propozycją serwera Survival/Hardcore na najnowszej wersji 1.12. Raczej nie nastawione na masową rozgrywkę, tak ze 100-150 slotów. Jakby grało stabilne 50 osób też byłbym zadowolony, ale rozgarniętych ludzi, a nie wylęgarni gimbazy. Za stary jestem na użeranie się z debilizmem. Kwestia PvP (czy z wersji 1.8 i niżej czy 1.9 i wyżej) do ustalenia, skoro ten nowy system faktycznie jest taki do dupy, to można włączyć stary, bez cooldowna i tych pierdół. Poza tym wszystkie nowe ficzery oczywiście by zostały. Serwer byłby też obsługiwany przez wersje 1.9, 1.10, 1.11, ale nic niżej. Żadne 1.7 nie wchodzi w grę. :ninja:

P.S. Kto mnie trochę dłużej zna chociażby ze starych czasów takich serwerów jak GuildCraft czy MCWG to wie, że nie jestem kolejną przypadkową osobą, tylko w miarę siedziałem w temacie, teraz trochę się "przeterminowałem", ale myślę, że stać mnie jeszcze na sklecenie czegoś ciekawego. :confused:

5465845486.png

Opublikowano

Nie.

Wątpię, że coś takiego wypali z racji tego, że takich pomysłów już była masa.

Ja osobiście wolę pvp z wyższych wersji. PVP jest wtedy bardziej realistyczny i zbalansowane.

Na starym pvp wygrywał ten, który szybciej napier*alał w myszke.

banner.png

Opublikowano

Michaś, nie pytaj tylko działaj. 1.12 czy co tam jest, nowe pvp i masz już 2 stałych graczy! Mnie i znajomego! Muszę coś na studiach robić także od 27 września ma być gotowe!

Opublikowano

Nie opłaca sie...

Mam serwer Survival / HardCore, nikt tam nie gra, raz na dzień przewinie się jedna osoba i tyle

A nie jest to kopia innych SV

• Bo nie mam działek
  • Są antyxray i inne hacki zablokowałem
  • można okradać innych, więc brak działek daje grywalność z dawnych serwerów
  • nie mam płatnych rang

A i tak serwer stoi pusty cały miesiąc wiec lepiej jak widać robić kopie ciągle bo tego oczekują ludzie :v widziałem już kilka osób które pisały że "chcą czysty sv, bez działek i gildii" a jak pisało się do nich z linkiem do serwer który chcieli to odpowiedzi były że nie grają na takich trybach

Mój zestaw

Procesor: AMD Ryzen 5 3600                                                             System: Win10 Home

Grafika: NVIDIA GeForce RTX 2080 DUKE OC 8GB MSI                 Dysk HDD: Samsung 1TB 7200RPM + SSD 256GB NVME + 700GB SATA

Mysz: Lenovo Y Gaming Precision 8200 dpi                                    Klawiatura: Genesis Thor 200 Mechaniczna RGB 

RAM: 32GB Viper Patriot 4x8GB 3200MHz                                      Monitor: Samsung 27" 144Hz WQHD Zakrzywiony

Opublikowano
14 godzin temu, Nekrosmanteia napisał:

Nie opłaca sie...

Mam serwer Survival / HardCore, nikt tam nie gra, raz na dzień przewinie się jedna osoba i tyle

A nie jest to kopia innych SV

• Bo nie mam działek
  • Są antyxray i inne hacki zablokowałem
  • można okradać innych, więc brak działek daje grywalność z dawnych serwerów
  • nie mam płatnych rang

A i tak serwer stoi pusty cały miesiąc wiec lepiej jak widać robić kopie ciągle bo tego oczekują ludzie :v widziałem już kilka osób które pisały że "chcą czysty sv, bez działek i gildii" a jak pisało się do nich z linkiem do serwer który chcieli to odpowiedzi były że nie grają na takich trybach

heszke w meszke jak nie ma reklamy i dobranej administracji to i serwer nie jest oblegany , sprawdzałem dużo serwerow i powiem ci że nawet kwadraciaki (spawn) z dzieciakami w adm lat12-15 maja graczy. A jak w nazwie masz hc to sie nie dziw odstrasza :D

@offtopic

Wypali wypali ja to czekam na jakis stary klasyczny freebuild jak za czasów wersji 1.5.2 :) jak potrzebujesz pomocy przy budowaniu pisz do mnie

życie życie jest nowelą 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...