Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bind na rzucanie potek

Maximus99LBN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedynym chyba możliwym rozwiązaniem jest zamiany PPM na jakiś klawisz z klawiatury i przesuwanie wybranego slotu scrollem, lub możesz pobrać sobie cheaty :)

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Opublikowano
F4::Suspend
$RButton::
    While GetKeyState("RButton","P"){
        Loop 9
            Click WheelUp
            Click down right
            Click up right
    }
return

Dzięki, że pomyślałeś! Nie testowałem, lecz powinno działać.

• F4 - Pause/Unpause.
  • PPM(click x1) - Przesuwa slot o 1 wyżej (scroll do góry) naciska prawy przycisk myszki po czym go puszcza, I usypia skrypt na 90 milliseconds. 

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Opublikowano
25 minut temu, JimForce napisał:

F4::Suspend
$RButton::
    While GetKeyState("RButton","P"){
        Loop 9
            Click WheelUp
            Click down right
            Click up right
        Sleep 90   ;  milliseconds
    }
return

Dzięki, że pomyślałeś! Nie testowałem, lecz powinno działać.

• F4 - Pause/Unpause.
  • PPM(click x1) - Przesuwa slot o 1 wyżej (scroll do góry) naciska prawy przycisk myszki po czym go puszcza, I usypia skrypt na 90 milliseconds. 

Działa tak jak chciałem, jednak czy jest jakaś możliwość przyśpieszenia wyrzucania ?

Opublikowano

Edytowałem kod powyżej.

Opublikowano
21 minut temu, JimForce napisał:

Edytowałem kod powyżej.

Mógłbyś powiedzieć jak tego używać? Chodzi mi o to jak to uruchomić. Podałeś ten kod ale to trzeba zapisać w jakimś rozszerzeniu czy programie? xD

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano
21 minut temu, Gigoss07 napisał:

Mógłbyś powiedzieć jak tego używać? Chodzi mi o to jak to uruchomić. Podałeś ten kod ale to trzeba zapisać w jakimś rozszerzeniu czy programie? xD

Zapisujesz mój kod do pliku BLABLA.AHK następnie pobierasz program tzw. AutoHotkey włączasz kompilator z tego programu następnie kompilujesz ten plik z kodem w rozszerzeniu .AHK na .EXE następnie jeśli nie chcesz zaśmiecać sobie komputera usuwasz program AutoHotkey i korzystasz ze skompilowanego programu :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...