Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TSWeek.PL - budujemy możliwości!

MM55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładny przejrzysty serwer teamspeaka ikonki też niczego sobie

Wszystko jest na jednym stylu a nie napaćkane jak na większości tsów

Administracja jak najbardziej okej szybka pomoc i co najważniejsze nie jest to reklama od osoby która ma konto od wczoraj tylko od osoby która spędziła trochę czasu na tym forum :D

Serwer tworzony dla ludzi i każda propozycja się dla nich liczy za co doceniam bo nie wszędzie ludzie skupiają się na "Szarakach" :)

Powodzenia i polecam! :)

Opublikowano

A więc Tak....

• TeamSpeak3 nie wyróżnia się zbytnio niczym specjalnym spośród Konkurencji. +Za Lickę chyba że to: "AccountingServerEmulator-Linux"

• Kanały Ładne, ale nie autorskie bynajmniej ja już widziałem ten design na Wielu teamspeak3.

• + Za MBot'a

• Miła Administracja :D

Ogólna ocena: 6/10

Opublikowano
Dnia 23.08.2017 o 14:31, MichqPL napisał:

A więc Tak....

• TeamSpeak3 nie wyróżnia się zbytnio niczym specjalnym spośród Konkurencji. +Za Lickę chyba że to: "AccountingServerEmulator-Linux"

• Kanały Ładne, ale nie autorskie bynajmniej ja już widziałem ten design na Wielu teamspeak3.

• + Za MBot'a

• Miła Administracja :D

Ogólna ocena: 6/10

Dzięki za opinie! 

Jesteśmy widoczni na serwer liście:

FPbXkqL.png

Opublikowano

bannerek niby ładny niby przejrzysty ale ja muszę się jak zwykle do czegoś przyczepić :)

qJ6DCX2.png To mi nie wygląda na kółko ;p nie wiem czy to jest tak specjalnie czy ktoś się do tego nie przyłożył ale moim zdaniem do poprawy :) 

Macie pomieszane style ikonek do tego połowa zapewne została pobrana bez pozwolenia w tym i kilka moich ikonek :) 
Układ kanałów niczym się nie wyróżnia.
Na razie neutral zobaczymy co będzie później.

Pozdrawiam ;) 

Opublikowano

Ciekawy wygląd , doświadczona administracja , ładny banerek , jedyne co mi nie pasuje to auto move na AFK i ten poke ;/. @Konkol00pokaż licencje posiadania oryginalnego photoshop i wtedy wypisuj ze ktoś posiada twoje ikonki bo jak narazie bez pokazania tej licencji nie masz do nich praw ;).

Opublikowano

Dziś na nasz serwer zawitał nowy baner, a z nim nowe funkcje!

Zakodowała go dla nas firma K-Scripts.eu - dziękujemy!

( niżej prezentacja owego baneru )

UZfCQ3j.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer ładny i przejrzysty, banner również mi przypadł do gustu.

Polecam.

Opublikowano

CFvYZAz.png

Przywróciliśmy ponownie w pełni do działania stronę, mbota oraz banner!

Zapraszamy! 

Opublikowano

Wchodzę, patrze

» [   CEO   ]Predator™

I serwer z góry stracony..

Jest to osoba nie kompetentna, w życiu nie posiadała nic legalnie. Nie mogę polecić ze względu na niego 

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano
15 godzin temu, TheGrzesiuuu napisał:

Wchodzę, patrze

» [   CEO   ]Predator™

I serwer z góry stracony..

Jest to osoba nie kompetentna, w życiu nie posiadała nic legalnie. Nie mogę polecić ze względu na niego 

Dokładnie faktycznie Predator nie słynął z zakupów od producenta :D 

o dziwo zmieniło się to sam zakupił licencję, mbot, stronę, banner, livecenter i jeszcze w przyszłości ma zamiar zakupić livehelp (jeżeli ktoś chce jakieś dowody to mogę podesłać) 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...