Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Hardcore // Pomysły // Od graczy dla graczy

McLader

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam robię serwer Hardcore. Taki stary hardcore jak na mc.skkf.net kto grał ten wie :) . I teraz mam do was pytanie. 

Macie jakieś pomysły na serwer żeby atmosfera była jak z hardcora? 

Oczywiście będą refile craftowane samorodkami :) .

Czekam na odpowiedzi :)

Kontakt:

Pozdrawiam i z góry dziękuję ;) 

Opublikowano

Pisać pluginy umiem więc spokojnie, a jeśli czegoś nie wiem to poprostu tu się pytam lub w ostateczności kupuję jakiegoś technika na stałe, który robi ze mną serwer :). 

Coś autorskiego tylko co :/ 

Nie mam żadnych pomysłów :/

Opublikowano

Nie zaczynać z serwerem w ogóle, taka ode mnie sugestia. Kolejny serwerek, w ch*j już ich jest, przez to teraz edycje trwają 1 tydzień. Stary hardcore - edycje około 1msc, w stałej ilości graczy (nie wykonalne i to co masz na singlu. Nie uda Ci się zrobić bo teraz wszyscy wolą grać na chuj*wych iźihc, a jak już musisz zrobić to musisz raczej wykupić w piz*e reklam u youtuberów i to sporą (wydatek kilkuset złotych) i jakoś niedługo startuje serwer przecież jak skkaf, nie pamiętam jak się nazywa, ale coś słyszałem o tym. Na moje nie warto, ale rób co tam uważasz ja i tak już to w tą gierkę nie gram ;p

• JimForce zmienił(a) tytuł na Serwer Hardcore // Pomysły // Od graczy dla graczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...