Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer na VPS

cappywymiata44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, chciałbym się zapytać czy jest możliwość postawienia na jakimkolwiek VPS'ie serwera metin2, klasycznego z 2008 roku bez żadnych dodatków dla mnie i znajomych (kilkadziesiąt osób), bardziej prywatny niż publiczny. Jeśli tak to na jakim hostingu najlepiej kupić takiego VPS'a. Nie interesuje mnie dedyk, bo to za duże koszta, a chcemy tylko do wspólnej gry.

DobreWafle.pl - Pyszne i chrupiące!
IP:
DobreWafle.pl - Najlepszy serwer TeamSpeak 3 w Polsce!

b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_6400DA_6400DA.png

Opublikowano

Zależy od parametrów.

Jak bardziej prywatny to kup sobie od LvLUp.pro koniecznie tą ofertę z możliwym wgraniem systemu z ISO. 30 zł za 2gb ramu, ten zestaw uciągnie tyle osób co potrzebujesz.

I tak - jest taka możliwość.

Opublikowano

@boooooomiał nerie na vpsie na bsd 9.2 lub 9.3 bodajże ale coś w game musiał zmieniać.

Opublikowano
35 minut temu, xAmaziR napisał:

Zależy od parametrów.

Jak bardziej prywatny to kup sobie od LvLUp.pro koniecznie tą ofertę z możliwym wgraniem systemu z ISO. 30 zł za 2gb ramu, ten zestaw uciągnie tyle osób co potrzebujesz.

I tak - jest taka możliwość.

Arubacloud też ładnie ciągnie. :P

Opublikowano

Dziękuje Panowie za szybką odpowiedź. Czyli gdzie najlepiej kupić za najniższą cenę, żeby spokojnie bez lagów grało się w 30-40 osób max.

IP:

Opublikowano
29 minut temu, cappywymiata44 napisał:

Dziękuje Panowie za szybką odpowiedź. Czyli gdzie najlepiej kupić za najniższą cenę, żeby spokojnie bez lagów grało się w 30-40 osób max.

Arubacloud. 4 ziko za miech.

Opublikowano

Jest może jakiś tutaj technik metin2, który postawi taki mały dla 30-40 osób max. klasyczny zwykły serwer z 2008 roku za przyzwoitą cenę?

IP:

Opublikowano
47 minut temu, cappywymiata44 napisał:

Jest może jakiś tutaj technik metin2, który postawi taki mały dla 30-40 osób max. klasyczny zwykły serwer z 2008 roku za przyzwoitą cenę?

PW.

I nie - arubacloud nie uciągnie bo ma limit transferu.

Opublikowano
9 godzin temu, cappywymiata44 napisał:

Witam serdecznie, chciałbym się zapytać czy jest możliwość postawienia na jakimkolwiek VPS'ie serwera metin2, klasycznego z 2008 roku bez żadnych dodatków dla mnie i znajomych (kilkadziesiąt osób), bardziej prywatny niż publiczny. Jeśli tak to na jakim hostingu najlepiej kupić takiego VPS'a. Nie interesuje mnie dedyk, bo to za duże koszta, a chcemy tylko do wspólnej gry.

Oczywiście jest taka możliwość. Gdzie? Ovh, Blazingfast.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Jakiś technik pomógłby postawić taki serwer? Oczywiście nie za darmo. Pilne, potrzebujemy jak najszybciej.

IP:

Opublikowano
41 minut temu, cappywymiata44 napisał:

Jakiś technik pomógłby postawić taki serwer? Oczywiście nie za darmo. Pilne, potrzebujemy jak najszybciej.

Pewnie, nawet i Ja.

Jednak zalecam ogłosić się w dziale Współpraca, ewentualnie na giełdzie.

74f31dbf1675f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...