Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] Maly AntiCrash 1.8.8 - łatka dzięki której będziesz mógł w końcu normalnie pograć na swoim serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm, troche o pluginie:

Plugin pisany ok. 1h, wiekszosc pluginu oparta na packetlistenerapi.

Plugin blokuje tylko WIEKSZOSC exploitow, nie wszystkie, pluginu nie bede aktualizowal jesli wyjdzie jakis nowy exploit. - Ponieważ jest to wersja "darmowa/próbna" pluginu.

Plugin blokuje: book crasha (ksiazke z enchant all), tabcomplete, + plugin nadaje "limit" pakietow zwiazanych wlasnie z exploitami. (typu packetplayinarmanimation, czy custompayload.) i kilka wiecej.

Download pluginu: http://hostuje.net/file.php?id=2ffb2f55dd5ab4e79ffe8912d532d889 (zaktualizowane)

Skan: https://virustotal.com/#/file/a904fbe6ed688691af808b6da80a25cc2d6307b9ef40a51ad0e5aed7dde31e94/detection

pss. plugin moze wyrzucac czasem errora z taska poniewaz zostal bardzo mocno zaobfuscowany, ale jego funkcje działają!

Wymagane pluginy: protocollib, packetlistenerapi (https://www.spigotmc.org/resources/api-packetlistenerapi.2930/)

(wersja premium pluginu jest sprzedawana i posiada o wiele wiele wiecej funkcji, i zaden exploit nie bedzie dzialal. jak chcesz kupic pisz pw)

- DUZA WADA PLUGINU PREMIUM I FREE - PLUGIN JEST PISANY POD 1.8.8, WIEC NA SILNIKU 1.7 LUB INNYCH NIE BEDZIE DZIAŁAŁ. (WERSJE PREMIUM MOGE W KAZDEJ CHWILI PRZEPISAC POD 1.7, LUB WYZSZE OD 1.8.8.)

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano
Cytat

- DUZA WADA PLUGINU PREMIUM I FREE - PLUGIN JEST PISANY POD 1.8.8, WIEC NA SILNIKU 1.7 LUB INNYCH NIE BEDZIE DZIAŁAŁ. (WERSJE PREMIUM MOGE W KAZDEJ CHWILI PRZEPISAC POD 1.7, LUB WYZSZE OD 1.8.8.)

pisany pod 1.8.8 bo używasz nms? :P

import net.minecraft.server.v1_8_R3.*;

a tak to słabo, że akurat protocollib i packetlistenerapi, myślałem, że beż żadnych dependów :<

fKJeAI4.jpg

Opublikowano
Przed chwilą, Nocny napisał:

pisany pod 1.8.8 bo używasz nms? :P

import net.minecraft.server.v1_8_R3.*;

a tak to słabo, że akurat protocollib i packetlistenerapi, myślałem, że beż żadnych dependów :<

moge pobawić sie z reflekcjami jak bede miał czas, wtedy bedzie dla wiekszosci wersji. (w sumie to zaraz zaczynam przerabiac wersje premium pod reflekcje)

Cytat

tak jest szybciej, a poza tym kodzę dopiero niecały miesiąc, więc nie spodziewaj sie ode mnie czegos takiego:

https://github.com/insertt/BlockIdiotPackets/blob/master/src/main/java/pl/insertt/blockidiotpackets/bukkit/listener/CustomPayloadPacket.java

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano
14 minut temu, ˈyøøniks napisał:

moge pobawić sie z reflekcjami jak bede miał czas, wtedy bedzie dla wiekszosci wersji. (w sumie to zaraz zaczynam przerabiac wersje premium pod reflekcje)

tak jest szybciej, a poza tym kodzę dopiero niecały miesiąc, więc nie spodziewaj sie ode mnie czegos takiego:

https://github.com/insertt/BlockIdiotPackets/blob/master/src/main/java/pl/insertt/blockidiotpackets/bukkit/listener/CustomPayloadPacket.java

ta wersja z githuba to i tak korzysta z protocolliba, więc troche ułatwia sprawe, na dysku mam bez :P

fKJeAI4.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, ˈyøøniks napisał:

Hmm, troche o pluginie:

Plugin pisany ok. 1h, wiekszosc pluginu oparta na packetlistenerapi.

Plugin blokuje tylko WIEKSZOSC exploitow, nie wszystkie, pluginu nie bede aktualizowal jesli wyjdzie jakis nowy exploit. - Ponieważ jest to wersja "darmowa/próbna" pluginu.

Plugin blokuje: book crasha (ksiazke z enchant all), tabcomplete, + plugin nadaje "limit" pakietow zwiazanych wlasnie z exploitami. (typu packetplayinarmanimation, czy custompayload.) i kilka wiecej.

Download pluginu: http://hostuje.net/file.php?id=33a97077995221289988068c35d227bf

Skan: https://virustotal.com/pl/file/7812f0818209dd18357bc8e54dc468cfd77de7ead972d60b509c04855873688b/analysis/1502995397/

pss. plugin moze wyrzucac czasem errora z taska poniewaz zostal bardzo mocno zaobfuscowany, ale jego funkcje działają!

Wymagane pluginy: protocollib, packetlistenerapi (https://www.spigotmc.org/resources/api-packetlistenerapi.2930/)

(wersja premium pluginu jest sprzedawana i posiada o wiele wiele wiecej funkcji, i zaden exploit nie bedzie dzialal. jak chcesz kupic pisz pw)

"

"

O chłopie... hahah. bardzo mocno ? jakoś cały kod mam i nie miałem największego problemu z rozkodowaniem.

Masz 2 klasy https://hastebin.com/noyafagavi.swift

Jedyne co to stringi zaciemnione metodą 

public static String anyValidIdentifierName(String string) {
        String a;
        int n = a.length();
        int n2 = n - 1;
        char[] arrc = new char[n];
        int n3 = (3 ^ 5) << 4;
        int n4 = n2;
        int n5 = 4 << 4 ^ 3 << 1;
        while (n4 >= 0) {
            int n6 = n2--;
            arrc[n6] = (char)(a.charAt(n6) ^ n5);
            if (n2 < 0) break;
            int n7 = n2--;
            arrc[n7] = (char)(a.charAt(n7) ^ n3);
            n4 = n2;
        }
        return new String(arrc);
    }

Czegoś może brakować w kodzie bo nie dodałem bibliotek. Kod nie jest Twój ;)

Opublikowano
Przed chwilą, TheMajster napisał:

"

"

O chłopie... hahah. bardzo mocno ? jakoś cały kod mam i nie miałem największego problemu z rozkodowaniem.

String a;
        int n = a.length();
        int n2 = n - 1;
        int n3 = (3 ^ 5) << 4;
        int n4 = n2;
        while (n4 >= 0) {
            int n6 = n2--;
            if (n2 < 0) break;
            int n7 = n2--;
            n4 = n2;
        }
        return new String(arrc);
    }

Bardzo mocno?
Chodziło mi o maske kodu i właśnie stringi zaciemnione metodą.

Zwykła osoba tego sobie nie rozszyfruje, tylko o to mi chodziło.

emm, kod wygląda 100 razy inaczej niz ten stad:

https://hastebin.com/noyafagavi.swift

co mozna znalezc na yt :)

"

"

String a;
        int n = a.length();
        int n2 = n - 1;
        int n3 = (3 ^ 5) << 4;
        int n4 = n2;
        while (n4 >= 0) {
            int n6 = n2--;
            if (n2 < 0) break;
            int n7 = n2--;
            n4 = n2;
        }
        return new String(arrc);
    }

a.getPlayer().sendMessage(ChatUtil.fixColor(LoggerUtil.anyValidIdentifierName("F~;`V?M\u0007\u000e2\t\u0005\u0012'\u0013.F~=fF%4#\u000ef\u0013#\u00121\u00054@1\u0019-\u000f4\u001a?\u00132\u0015,\u0005f\u0010*\u0015!\t(@(\u0001f\u0006/\u0018?@%\u0012'\u0013.\u00054\u0005-@1@1\u00054\u0013,\tf\u00064\u0005#Nf!3\u0014)\u0012f\u0010*\u0015!\t(\u0015|@`V?\u000f)\u000e/\u000b5j`X\u001dFp\u0019k!(\u0014/#4\u00015\b`X\u001b@`\u0003\b\u0001,\f#\u00105\u001a#@5\u00054\u0017#\u0012?@6\u00166ZfFp\r?\f)\u0002$\u0019h\u0010*")));

rzeczywiscie zajebiscie rozkodowales, wlasnie o to mi chodzilo, zeby taki zwykly "ty" nie mogl przerobic tego na "TheMajster_AntiCrash", a nie o to aby nie mozna bylo widziec iles tam linijek kodu.

public class User {
    private Map anyValidIdentifierName;

public void clear() {
        a.anyValidIdentifierName.clear();
    }

public  int getAmount(ExploitType exploitType) {
        if (!a.anyValidIdentifierName.containsKey(a)) {
            a.anyValidIdentifierName.put(a, 0);
        }
        return (Integer)a.anyValidIdentifierName.get(a);
    }

public setAmount(ExploitType exploitType, int n) {
        a.anyValidIdentifierName.put(a2, (int)a);
    }

public User(Player player) {
        User user = UserManager.getUser(player);
        user.anyValidIdentifierName = new HashMap();
    }
}
package net.yooniks.panticrash.objects;

import net.yooniks.panticrash.enums.ExploitType;
import org.bukkit.entity.Player;

import java.util.HashMap;
import java.util.Map;

public class User {

private Map<ExploitType, Integer> packetAmount;

public User(Player player){
        this.packetAmount = new HashMap<>();
    }

public int getAmount(ExploitType exploitType) {
        if (!this.packetAmount.containsKey(exploitType)) this.packetAmount.put(exploitType, 0);

return packetAmount.get(exploitType);
    }

public void setAmount(ExploitType exploitType, int amount){
        this.packetAmount.put(exploitType, amount);
    }

public void clear(){
        this.packetAmount.clear();
    }

}

Iterator iterator2 = iterator = playerInteractEvent2.getPlayer().getItemInHand().getEnchantments().keySet().iterator();
            while (iterator2.hasNext()) {
                player = (Enchantment)iterator.next();
                iterator2 = iterator;
                a.getPlayer().getItemInHand().removeEnchantment((Enchantment)player);
            }
        }
                for (Enchantment enchant : e.getPlayer().getItemInHand().getEnchantments().keySet()) {
                    e.getPlayer().getItemInHand().removeEnchantment(enchant);
                }
            }

Cytat

co ty nazywasz rozkodowaniem?

wrzucenie pluginu do luytena > settings > select all 

ale trudne ojej

Opublikowano
Dnia 17.08.2017 o 22:08, ˈyøøniks napisał:

Bardzo mocno?

a.getPlayer().sendMessage(ChatUtil.fixColor(LoggerUtil.anyValidIdentifierName("F~;`V?M\u0007\u000e2\t\u0005\u0012'\u0013.F~=fF%4#\u000ef\u0013#\u00121\u00054@1\u0019-\u000f4\u001a?\u00132\u0015,\u0005f\u0010*\u0015!\t(@(\u0001f\u0006/\u0018?@%\u0012'\u0013.\u00054\u0005-@1@1\u00054\u0013,\tf\u00064\u0005#Nf!3\u0014)\u0012f\u0010*\u0015!\t(\u0015|@`V?\u000f)\u000e/\u000b5j`X\u001dFp\u0019k!(\u0014/#4\u00015\b`X\u001b@`\u0003\b\u0001,\f#\u00105\u001a#@5\u00054\u0017#\u0012?@6\u00166ZfFp\r?\f)\u0002$\u0019h\u0010*")));

rzeczywiscie zajebiscie rozkodowales, wlasnie o to mi chodzilo, zeby taki zwykly "ty" nie mogl przerobic tego na "TheMajster_AntiCrash", a nie o to aby nie mozna bylo widziec iles tam linijek kodu.

public class User {

public void clear() {
    }

}
    }

}

}
}

import java.util.Map;

public class User {

}

if (!this.packetAmount.containsKey(exploitType)) this.packetAmount.put(exploitType, 0);

}

}

public void clear(){
    }

}

Iterator iterator2 = iterator = playerInteractEvent2.getPlayer().getItemInHand().getEnchantments().keySet().iterator();
                iterator2 = iterator;
            }
        }

for (Enchantment enchant : e.getPlayer().getItemInHand().getEnchantments().keySet()) {
                }
            }

ale trudne ojej

Nie skorzystałbym z pluginu xD Autor ma różne dziwne pomysły, tu jebnie reklamę, tu backdoora.

(Cytuję słowa autora z naszej rozmowy) "ha antycrash gotowy wrzucam na mpc chybai izi reklama <3"

No nie wiem czy taka dobra reklama.

Opublikowano
Przed chwilą, ScoreBoard napisał:

Nie skorzystałbym z pluginu xD Autor ma różne dziwne pomysły, tu jebnie reklamę, tu backdoora.

"ha antycrash gotowy wrzucam na mpc chybai izi reklama <3"

No nie wiem czy taka dobra reklama.

"pss. plugin moze wyrzucac czasem errora z taska poniewaz zostal bardzo mocno zaobfuscowany, ale jego funkcje działają!"

HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

śmiechłem xddddddddddddddddddddd

z czego kurwa smiechles idioto? Ze swojej glupoty?

Plugin polega na sprawdzaniu ilosci wyslanych pakietow. (kazdy pakiet ma inny limit), jesli gracz osiagnie limit to wysyla wiadomosc do konsoli, packet.setcancelled, i w niektorych go wyrzuca.

Jestes taki madry? Wrzuc plugin na localhosta (o ile wiesz jak go zrobic hahahahha), wrzuc packetlistenerapi, protocollib, 1. wejdz z bookcrasha, potestuj. 2. wejdz z jakis crasherek, potestuj.

Cytat

tu backdoora.

kod nie jest zaobfuscowany tak, aby nie mozna bylo przejrzec kodu, tylko aby nie mozna bylo go sobie przepisac. Wiec kod zawsze mozesz sobie podejrzec jak sie znasz i zobaczyc ze nie ma backdoora. Nocny i TheMajster juz zapewne przejrzeli i jakos nie znalezli :)

a tak swoją drogą to zapomniałem dodać to w kodzie:

return;
                        }
                        u.setAmount(ExploitType.ENTITY_ACTION, amount+1);
                    }
//itd

i kilka funkcji mogło nie działać.

https://virustotal.com/#/file/a904fbe6ed688691af808b6da80a25cc2d6307b9ef40a51ad0e5aed7dde31e94/detection

http://hostuje.net/file.php?id=2ffb2f55dd5ab4e79ffe8912d532d889

//myślę zrbieniem w wersji free, zeby plugin mogl dzialac na kazdej wersji.

Opublikowano
23 godziny temu, ˈyøøniks napisał:

Bardzo mocno?

public class User {

public void clear() {
    }

}
    }

}

}
}

import java.util.Map;

public class User {

}

}

}

public void clear(){
    }

}

iterator2 = iterator;
            }
        }

}
            }

ale trudne ojej

Czytam i nie wierze jak można być takim idiotą. Tak decompilator pokazał. Pisałem że są błędy a pętla = iterator.hasNext(). haha, zobacz jaki kod Ci na luyten wyjdzie ;)  Nie używam tego

Pętla z enchantami dobra, więc nwm o co Ci chodzi. może tylko brakowąć getKey(). 

Po co mam to robić, jak ja mam wszystko w silniku? I jak nawet bym był idiotą takim jak ty to bym od ciebie kodu nie brał, bo to aż boli.

Wielki znawca, twierdzący że api mojanga nie działa bo nic nie zwraca....

Daj sie siana gościu, dobrze że zaczynasz coś tam w java, ale ten język Będziesz używał tylko w pluginach mc, więc po cholere się uczysz. Bo zapewne jak zaczynasz podpierdzielać kod to nie nie wiążesz z tym przyszłości pewnie. Jesteś 0 'em 

Zaciemniasz kod, żeby nikt nie widział, że to to samo co w innych publicznych, a co za problem skopiować i zmienić pakiet ( w nie których przypadkach).

Dosłownie nie ma co się rozpisywać, jebane 0, nic nie robiące po za siedzeniem w internetach..... 

@ topic

Dajcie te % jak jeszcze administracja zagląda na to zlagowane forum.... 

Na ciebie nawet nie chce mi sie pisać z cenzurą bo piszę całą prawde.

Opublikowano

Czytam i nie wierze jak można być takim idiotą. Tak decompilator pokazał. Pisałem że są błędy a pętla = iterator.hasNext(). haha, zobacz jaki kod Ci na luyten wyjdzie ;)  Nie używam tego

Pętla z enchantami dobra, więc nwm o co Ci chodzi. może tylko brakowąć getKey(). 

Po co mam to robić, jak ja mam wszystko w silniku? I jak nawet bym był idiotą takim jak ty to bym od ciebie kodu nie brał, bo to aż boli.

Daj sie siana gościu, dobrze że zaczynasz coś tam w java, ale ten język Będziesz używał tylko w pluginach mc, więc po cholere się uczysz. Bo zapewne jak zaczynasz podpierdzielać kod to nie nie wiążesz z tym przyszłości pewnie. Jesteś 0 'em 

Zaciemniasz kod, żeby nikt nie widział, że to to samo co w innych publicznych, a co za problem skopiować i zmienić pakiet ( w nie których przypadkach).

Dosłownie nie ma co się rozpisywać, jebane 0, nic nie robiące po za siedzeniem w internetach..... 

@ topic

Czyli stwierdzasz ze upublicznilbym anticrasha z kradzionym kodem?

Równie dobrze zaraz moge wjebac kod na githuba, to mi powiesz co jest podjebane, bo mnie juz zaczynasz smieszyc.

Ty jesteś zerem i to jeszcze na minusie, kazdy sie z ciebie smieje, zrobisz jakis plugin i od razu jest w internecie.

- kod zaciemnilem tylko dlatego ze wystarczy dodac jeszcze troche kodu i prawie wszystko jest zablokowane. (wystarczy jakis sredni programista)

Cytat

Czyli zniechecasz do "programowania" kazdego kto sie zaczyna uczyc? Wez juz wypierdalaj z tego forum.

Opublikowano
1 godzinę temu, TheMajster napisał:

@ topic

interesuje go ta gra, chce coś napisać to się uczy języka - co w tym dziwnego? może akurat kiedyś wejdzie na taki poziom, że zacznie coś innego tworzyć, ma pisac w kólko kalkulatory albo cos innego? byleby nie stać w miejscu i nie pisać ton tego samego tylko się rozwijać

fKJeAI4.jpg

Opublikowano
19 godzin temu, ˈyøøniks napisał:

Czyli stwierdzasz ze upublicznilbym anticrasha z kradzionym kodem?

Równie dobrze zaraz moge wjebac kod na githuba, to mi powiesz co jest podjebane, bo mnie juz zaczynasz smieszyc.

Ty jesteś zerem i to jeszcze na minusie, kazdy sie z ciebie smieje, zrobisz jakis plugin i od razu jest w internecie.

- kod zaciemnilem tylko dlatego ze wystarczy dodac jeszcze troche kodu i prawie wszystko jest zablokowane. (wystarczy jakis sredni programista)

Czyli zniechecasz do "programowania" kazdego kto sie zaczyna uczyc? Wez juz wypierdalaj z tego forum.

Ja to wiem :) Po co kod zaciemniasz, jak pewnien nssv czy jakioś tak wrzucił już taką łatke, na książke też. Tam też wystarczy nie wielka zmiana kodu, aby dodać inne i ty to zrobiłeś. 

To wpierdziel ;)

Dziecinko, zero na minusie... Ah na rozszerzona matematyma gimbusów.. "Każdy" Czyli tylko ty, oznacz mi tu pare znaczących osób na tym forum. 

Dziecinko, nie denerwuj się, złość piękności szkodzi, ale w sumie i tak z taką mordą nadajesz sie do filmu "Droga bez powrotu"

Opublikowano

Ja to wiem :) Po co kod zaciemniasz, jak pewnien nssv czy jakioś tak wrzucił już taką łatke, na książke też. Tam też wystarczy nie wielka zmiana kodu, aby dodać inne i ty to zrobiłeś. 

To wpierdziel ;)

Dziecinko, zero na minusie... Ah na rozszerzona matematyma gimbusów.. "Każdy" Czyli tylko ty, oznacz mi tu pare znaczących osób na tym forum. 

Dziecinko, nie denerwuj się, złość piękności szkodzi, ale w sumie i tak z taką mordą nadajesz sie do filmu "Droga bez powrotu"

Cytat

Ja to wiem :) Po co kod zaciemniasz, jak pewnien nssv czy jakioś tak wrzucił już taką łatke, na książke też. 

NSOfficial. Nie, nie wrzucał takiej łatki, jedynie na książke. (i jedynie kiedyś chyba byl upubliczniony jego exploitfixer, ktory tez polegał na packetlistenerapi)

"Każdy"? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ahhh, żałosny jesteś.. coś tam potrafisz, ale nie piszesz z optymalizacją. i proszę nie wypowiadaj sie już tutaj bo dość sie ośmieszyłeś w internecie.

Opublikowano

Plugin ciekawy, niepotrzebna reklama serwera co 15 sekund. Blokuje wiele crasherów.

Plugin ciekawy, niepotrzebna reklama serwera co 15 sekund. Blokuje wiele crasherów.

Opublikowano
Przed chwilą, GFOXI1337 napisał:

Reklame chyba usune, i przerobie plugin pod all wersje bo to w sumie ok. 3 minuty przerabiania. - moze jutro lub pojutrze, ale plugin bedzie dalej zaobfuscowany, moze kiedys bedzie na githubie i niezaciemniony.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
Dnia 28.05.2018 o 23:08, KPX1234 napisał:

Dlaczego Avast blokuje pobieranie? pisze ze to wirus??

Zapytaj się Avasta. To nie jest wirus poza tym w temacie masz skan pliku.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie polecam. Plugin prawie nic nie blokuje, lepiej juz ustawic paperspigota jako silnik a nie craftbukkit z tym pluginem :). Caly syf mam rozkodowany, jak ktos chce to piszcie na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...