Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Sprzedam serwer metin2

Gość 67d64b62d9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poza autorskim interfejsem, stroną, patcherem sklejka fixów i systemów z devów. Jedyne co jest coś warte, to może grafika (chociaż nie najpiękniejsza) i skrypt bombworka i jakieś peryferia.

Nie polecam nie ze względu na osobę, która to sprzedaje, bo jej nie znam, a ze względu na to, że się nie opłaca :)

74f31dbf1675f.jpg

Gość 67d64b62d9
Opublikowano
6 minut temu, Ups... napisał:

Poza autorskim interfejsem, stroną, patcherem sklejka fixów i systemów z devów. Jedyne co jest coś warte, to może grafika (chociaż nie najpiękniejsza) i skrypt bombworka i jakieś peryferia.

Nie polecam nie ze względu na osobę, która to sprzedaje, bo jej nie znam, a ze względu na to, że się nie opłaca :)

Strona to nie skrypt bombworka dla twojej informacji. Jak ci się nie przelicza to nie kupuj proste, chociaż dla mnie 800zł za klienta, strone, patcher, prezke (a nawet .psd mapy teleportacji się znajdzie) to rozsądna cena.

Wszystko masz już gotowe i wystarczy dostosować moby na mapach, dodać sety, pogrzebać trochę i masz serwer, który i tak wyprzedza większość kotletów.

Opublikowano
3 minuty temu, 67d64b62d9 napisał:

Strona to nie skrypt bombworka dla twojej informacji. Jak ci się nie przelicza to nie kupuj proste, chociaż dla mnie 800zł za klienta, strone, patcher, prezke (a nawet .psd mapy teleportacji się znajdzie) to rozsądna cena.

Wszystko masz już gotowe i wystarczy dostosować moby na mapach, dodać sety, pogrzebać trochę i masz serwer, który i tak wyprzedza większość kotletów.

Jeśli nie skrypt bombworka to przepraszam, ale po screenie tak wygląda. Z drugiej strony nie wiem czy to lepiej czy gorzej.

Jakby tak podliczyć grafikę to większość grafików, może poza Mizuine wykona ją taniej. Ten serwer jest jednym z tych kotletów, jeśli nie uświadom mi różnice.

74f31dbf1675f.jpg

Gość 67d64b62d9
Opublikowano
38 minut temu, Makumba111 napisał:

Jaka cena ?

1499 PLN płatne za pośrednictwem przelewu tradycyjnego, lub

800 PLN płatne za pośrednictwem BTC

Gość 67d64b62d9
Opublikowano

dodałem mapę tp, która była zapisana u mnie na dysku z nudów (oczywiście działa)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...