Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ts-Your.pl Bezpieczny/Stabilny/Darmowy POWRACAMY :)

PolsskiKoisarz1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IXT6DE1.png

Ip do skopiowania Ts-Your.pl

Nasz projekt jest autorski i prowadzony z wysokim zaangażowaniem posiadamy doświadczoną i ogarniętą administracje ponadto nasz teamspek posiada niskie pingi i ciekawe urozmaicenia 

Opublikowano

Serwerek fajnie się zapowiada, na samym początku myślałem ,że crack lecz po dłuższej rozmowie rozwiałem swoje wątpliwości.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano

Polecam oryginalna licencja , miła doświadczona administracja w szczegółności Mateuszek. Wygląd ts bardzo przyjemny dla oka ikonki również. Serwer zapowiada się ciekawie życzę powodzenia. Mateuszek the best <3.

Opublikowano
3 minuty temu, _Robak napisał:

Polecam oryginalna licencja , miła doświadczona administracja w szczegółności Mateuszek. Wygląd ts bardzo przyjemny dla oka ikonki również. Serwer zapowiada się ciekawie życzę powodzenia. Mateuszek the best <3.

Dziękuję bardzo jesteśmy bardzo wdzięczni za pozytywną opnie, a z mojej strony dziękuję za wyróżnienie  mam nadzieję, że użytkownicy będą ze mnie zadowoleni.

Opublikowano

TeamSpeak3 niczym się nie wyróżnia: Automatyzacja, Stabilność, Boty muzyczne | Są to standardy prowadzenia serwer'a w 2017r. | Na plus że jest licencja NPL darmowa ale jest :D  Podobny banner już widziałem na innym serwerze ale Nie zmienia to mojej decyzji że jest: ''Prosty ale Genialny'' może troszkę słabo widoczny jest ten napis pod Domeną :/ . Styl kanałów widziałem już na takich ts3 jak: ts.3MOD.eu i na starym OpenTalk.Pl. 

Moja Ocena: Mocne 6/10

Opublikowano
44 minuty temu, MichqPL napisał:

TeamSpeak3 niczym się nie wyróżnia: Automatyzacja, Stabilność, Boty muzyczne | Są to standardy prowadzenia serwer'a w 2017r. | Na plus że jest licencja NPL darmowa ale jest :D  Podobny banner już widziałem na innym serwerze ale Nie zmienia to mojej decyzji że jest: ''Prosty ale Genialny'' może troszkę słabo widoczny jest ten napis pod Domeną :/ . Styl kanałów widziałem już na takich ts3 jak: ts.3MOD.eu i na starym OpenTalk.Pl. 

Moja Ocena: Mocne 6/10

Dziękuję za wyrażenie opinii jeżeli chodzi o styl kanałów owszem jest podobny do OpenTalk.pl ale to dlatego że jest autorstwa tej samej osoby czyli (CEO) Oskara  ale w każdym bądź razie dzięki za opinie :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...