Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać do jungli

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio w silverze zaczalem grac jungle nocturnem na jungli, i w miare dobrze mi idzie na rankdzecie 71% winratio na 21 meczy, Lecz szukam jakiegoś zamiennika. Być może coś lepszego, miałem na myśli khazix lub Elise. Również moglibyście napisać jak startować nimi. Tzn od blue czy reda jak po kolei zabijać moby w jg i kiedy gankować.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nocturne nie jest zlym pickiem eve tez mocna przez dmg i niewidzialnosc a co do gankowania to ja robie tak farmie jungle i jak np tobie reda to patrze mid czy top nie jest pushowany 

Opublikowano

Evelynn niedługo będzie miałą reworka, jest teraz pierwsza na liście, a jeżeli chodzi o dobrych junglerów, to w mecie bardzo dobry jest Jarvan IV. Bardzo dobrze komponuje się z drużyną i ma świetne teamfighty, dobre ganki, łatwe clearowanie jungli, możliwość pójścia tanka jak i ad/bruisera, a nawet lethality. Idąc pod tanka również zabijesz adc łatwo.

Opublikowano
34 minuty temu, sh0keN napisał:

Nocturne nie jest zlym pickiem eve tez mocna przez dmg i niewidzialnosc a co do gankowania to ja robie tak farmie jungle i jak np tobie reda to patrze mid czy top nie jest pushowany 

1 minutę temu, HardMCore napisał:

Evelynn niedługo będzie miałą reworka, jest teraz pierwsza na liście, a jeżeli chodzi o dobrych junglerów, to w mecie bardzo dobry jest Jarvan IV. Bardzo dobrze komponuje się z drużyną i ma świetne teamfighty, dobre ganki, łatwe clearowanie jungli, możliwość pójścia tanka jak i ad/bruisera, a nawet lethality. Idąc pod tanka również zabijesz adc łatwo.

A co sadzicie o Elise?   

Opublikowano
1 minutę temu, _eMek_ napisał:

A co sadzicie o Elise?   

elise jest i była zawsze mocna i to raczej sie nie zmieni, jeżeli chcesz nią grać to jest to dobry pomysł :) sam nią grałem kiedyś często i również z dobrymi wynikami, troche w late już zaczyna wymiękać, ale early i mid game ma po prostu cudowne 

od siebie polecę (bo jarvana już ktoś polecił) sejuani, ekstremalnie mocny jungler, nie do zatrzymania, bardzo łatwo kerować nią gry, osobiście mam nią 75% win ratio w 20 grach więc polecam :) 

a5z91yB.png

Opublikowano
3 minuty temu, _eMek_ napisał:

A co sadzicie o Elise?   

Dość trudna do opanowania i ciężko się nią gra w jungli, ale ma bardzo dobre ganki z powodu kokona, trudno się odnaleść w teamfightach

Opublikowano

Jarvan IV bardzo mocna postać, jeżeli chodzi o gankowanie jest również bardzo mocno tankowaty.

Polecam

• Creative zmienił(a) tytuł na [Champ] Postać do jungli
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Vi sam nia gram od 2 sezonow i ta postac nadjacie sie pod Tanka i pod AD wystarczy kilka gier zeby nauczyc sie nia grac. Łatwo zgankiwać linie dzieki "q" albo "r".

Opublikowano

@ThePadias  Tobie powinien być przyznany order " odkopywacz postów " Post pawie z 4 miesiące nie używany :v

A co do samego posta polecam Cho'Gatha :D

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...