Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrącenie.

buzkam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Cześć. Miałam ostatnio wypadek, a mianowicie potrącił mnie samochód. W szpitalu lekarz stwierdził, że potrzebna jest operacja. Jak później się okazało, wcale nie i moje zdrowie ucierpiało na tym. Chce walczyć o odszkodowanie. Czy polecicie jakąś sprawdzoną firmę?

Opublikowano

Czyżby klient niezadowolony z usług waszej agencji? 

Proponuję zwiększyć jakość realizowanych kampanii, a takie sytuacje na pewno się nie powtórzą. 

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Miałem ostatnio podobną sytuację. Jechałem samochodem i nagle na jezdnię wbiegł pieszy. Zdążyłem wyhamować, lecz ten skoczył mi na maskę i krzycząc wniebogłosy zebrał tam tłum gapiów. Groził mi, że będzie walczyć o odszkodowanie i udał się z tym do Kancelaria Prawna AIF. Pech chciał, że naczytał się głupich opinii na forach internetowych i... przegrał. Mam nadzieję, że owa sytuacja oduczy go idiotycznych zachowań w przyszłości.

Opublikowano

Czy mówisz o kancelarii AIF Kancelaria sp. z o.o. ul. Żernicka 253 54-510 Wrocław?

Opublikowano
Przed chwilą, Teski. napisał:

Czy mówisz o kancelarii AIF Kancelaria sp. z o.o. ul. Żernicka 253 54-510 Wrocław?

To dokładnie ta kancelaria o której mówisz.

Opublikowano

Niestety, również miałem przykrości związane z tą kancelarią. Jednym (a może dwoma) słowami: brak profesjonalizmu. Ciągłe spóźnienia i problem z wypłacaniem pieniędzy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...