Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam zapisu do Wiedźmina 3

korzonek111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję zapisu z gry wiedźmin 3 od razu po bitwie w kaer morhen a przed misją krajobraz po bitwie. Lub jeśli ktoś zna rozwiązanie problemu proszę o pomoc. Mianowicie gdy toczę bitwę w Kaer morhen i ma rozpocząć się ostatnia cutscenka przy bramie gra wyłącza mi się podczas wczytywania tej cutscenki wcześniej nie miałem żadnych problemów z grą, wszystkie patche zainstalowane dodatków nie mam, gra niestety nieoryginalna, sterowniki miałem i najnowsze i trochę starsze, które podawano na wielu stronach.
Co do zapisu: przyjmę jakikolwiek bo chce po prostu zakończyć grę ale jeśli ktoś chce informacje co do moich wyborów:
Wybrałem Triss
Keira walczy w Kaer Morhen
Letho walczy w Kaer Morhen
Jeśli coś jeszcze proszę pytać, jest to moja pierwsza gra w wiedźmina 3. 

Opublikowano

Ewentualnie przejdę całą bitwę w Kaer Morhen. I dam ci save. wybranka to Yennefer, tylko Letho nie ma w kaer Morhen, miałem ten błąd, który go jakoś wymazywał, chociaż w W2 go oszczędzałem.

@Edit

Masz tutaj save- https://drive.google.com/drive/folders/0B93NeoZKp3xmcGx4QWhjTjNPMlk?usp=sharing

Gra robiona na 100%, wszystkie zadania poboczne zrobione. Najlepsza zbroja jaką można mieć do tej chwili. Save zrobiony od razu po Bitwie w Kaer Morhen.

>Yennefer

>Keira, Lambert żyje

>Wszystkie możliwe osoby zwerbowane do bitwy

Żeby odpalić tego save, to jak mniemam musisz mieć zainstalowane wszystkie dodatki do gry, czyli darmowe DLC/ Krew i Wino/ Serca z kamienia.

Czekam na podziękowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...