Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona do MM

loleq2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Chciałbym się zapytać jak działa strona challengeme, bo kiedyś na niej grałem tylko 1v1 i w miare spoko było. Słyszałem, że dodali MM po 5v5. Moje pytanie brzmi czy jest tak samo jak faceit/esea, że musimy zapłacić aby zdobywać rangi ? Na faceit można było/dalej jest, że mamy limit rangi gdy gramy bez konta premium i się bodajże resetuje. Wiem, że poziom nie jest tam pewnie za wysoki ale granie MMów jest już trochę nudne.

Opublikowano

Cześć,

Pogrywałam sobie na cme przez ostatni czas jak nie było ekipy, żeby przetestować serwis, o ile można to tak nazwać. Antycheat nie wygląda na jakiś konkretny - data aktualizacji, łącznie się z EAC itd. Szukanie meczy to ciężka sprawa i jak już taki znajdzie, to rangi są mega zróżnicowane. Goldy mogą grać z globalami, komunikacja między ludźmi nie jest za ciekawa - albo się nikt nie odzywa, albo tylko sapie. Każdy lata po fragi i blokuje swoich. Szału nie ma, pośladów nie urywa. Na dłuższą metę strony nie polecam. Co do rangi - nie, nie znika. Masz rangi takie jak na mm'ach. Ja po 9/10 wygranych dostałam bodajże G3 lub G4.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...