Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ford fiesta 3-4

Wswswswsws

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc, co sadzicie o kupnie auta forda fiesty i nie bardzo wiem czy to 3, czy 4 wersja. 1.4 benzynka, 97 rok, przebiegu na kartce nie podano, a blacha dobrze utrzymana, brak rdzy, a jesli jest to cholernie malo. pomijajac fakt, ze tapicerka kierowcy troche porwana co dla mnie nie ma znaczacej roznicy to niby spoko, elektryczne przednie szybki, pewnie taki silnik malo spala. samochod za 1k z mozliwoscia do negocjacji, ale kupie to pewnie 800-900, bo od kumpla z pracy. pytam sie was, bo to moje pierwsze autko i nie wiem, czy oplaca sie tak tanio brac auto, bo wiadomo auto studnia bez dna, co chwila trzeba wkladac pieniazki. generalnie chce tym pojezdzic max pol roku i za ten czas bede mial kase na cos lepszego. myslicie ze oplaca sie inwestowac?

Opublikowano

chodzi mi zeby tylko z 3 miesiace pojezdzic minimum. do takiej fiesty to czesci pewnie tanie jak cos sie nie daj szatan spierdoli. a jak oddam na zlom to 500zl dostane za autko, a zaplace za nie 800-900, wiec duzo stratny nie bede uwzgledniajac to ze za te 400zl mialem auto na 3 miesiace xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...