Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edycja pliku apk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam grę na androida która zawiera w sobie wysyłanie smsów na numery premium w zamian za bonusy w grze. Czy jest jakaś możliwość by podmienić ten numer na numer darmowy? Jeśli istnieje taka możliwość to w jaki sposób mogę to podmienić? Z góry dziękuję za pomoc

Opublikowano

Bezsensownie piszesz i bezsensowne myślenie. Jak możesz wysłać SMS z dupy wzięty by doładowało konto premium z przypisanym numerem ? Odrobina myślenia. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano
Dnia 14.08.2017 o 20:53, Ktosiu napisał:

Bezsensownie piszesz i bezsensowne myślenie. Jak możesz wysłać SMS z dupy wzięty by doładowało konto premium z przypisanym numerem ? Odrobina myślenia. 

Konkretnie chodzi mi o gry wapstera. W tych grach za bonusy trzeba płacić wysyłając SMS na numer 7928 który kosztuje 11 zł. Na internecie znalazłem przerobioną jedną grę wapstera że numer 7928 został zastąpiony numerem 8064 który jest darmowy i dzięki temu można było za darmo mieć wszystkie bonusy ale to była bardzo stara wersja gry. Jest jakiś sposób by podmienić ten numer na numer 8064 by mieć wszystkie bonusy za darmo? 

Opublikowano

Nadal nie zrozumiałeś zasady premium. Skoro nie przyjdzie właściwy kod do serwera z właściwego numeru to nie ma premium. Na inny numer to możesz sobie wysyłać do bólu.

Opublikowano
Dnia 19.08.2017 o 10:32, Ktosiu napisał:

Nadal nie zrozumiałeś zasady premium. Skoro nie przyjdzie właściwy kod do serwera z właściwego numeru to nie ma premium. Na inny numer to możesz sobie wysyłać do bólu.

Właśnie to ty nie rozumiesz zasady działania gier wapstera. w tych grach nie jest sprawdzane czy wiadomość została wysłana do właściwego serwera tylko sprawdzane jest czy wiadomość została w ogóle wysłana. Chcę tylko zastąpić numer 7928 który jest zapisany w kodzie gry na numer na przykład 8064 który jest darmowy. Da się tak zrobić tylko nie mogę znaleźć w którym pliku jest zapisany ten numer 7928

Opublikowano

Brawo z logicznego myślenia, resztę zostawiam bez komentarza.

Opublikowano
13 minut temu, Ktosiu napisał:

Brawo z logicznego myślenia, resztę zostawiam bez komentarza.

Skoro twierdzisz że nie mam racji i tkwię w błędzie to może pobierzesz jedną z ich gier i również pobierzesz jedną przerobioną wersję gry i sam się przekonasz?

Opublikowano
14 godzin temu, krystianspoko napisał:

Skoro twierdzisz że nie mam racji i tkwię w błędzie to może pobierzesz jedną z ich gier i również pobierzesz jedną przerobioną wersję gry i sam się przekonasz?

Daj link do tej aplikacji. Sprawdzę coś. Albo nazwę gry ze sklepu.

limbo-spider-800x100.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...