Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TSC24.EU ( Publiczny l Darmowy )

Emos76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta reklama zniechęca do wchodzenia na serwer. Brak dużo informacji i oczywiście tej reklamy graficznej.

Czekam na dalsze rozwiązania.

Narazie neutral.

Opublikowano

Serwer wygląda bardzo fajnie przyjemnie dla oka. Polecam również z względu właściciela Emos'a z którym współpracowałem jest to bardzo dobry technik sumienny jeśli coś robi zawsze to kończy ;) tylko jak tu będzie z stabilnością ?? jeśli sponsor się wycofa.

Opublikowano
5 godzin temu, !х5rnι napisał:

Ta reklama zniechęca do wchodzenia na serwer. Brak dużo informacji i oczywiście tej reklamy graficznej.

Czekam na dalsze rozwiązania.

Narazie neutral.

Dodaliśmy nową prezentacje o serwerze która posiada kilka informacji o serwerze ;) 

5 godzin temu, _Robak napisał:

Serwer wygląda bardzo fajnie przyjemnie dla oka. Polecam również z względu właściciela Emos'a z którym współpracowałem jest to bardzo dobry technik sumienny jeśli coś robi zawsze to kończy ;) tylko jak tu będzie z stabilnością ?? jeśli sponsor się wycofa.

bez problemu na dłuższą mete , chyba że chodzi ci też o anty ddos to już tłumacze:
posiadamy ochrone anty ddos game w pod hostingu ( serwerze ) OVH która jest dodatkowo wzmocniona + własne zabezpieczenia oczywiście pamiętajmy przy tym że nie da się zabezpieczyć serwera w 100 % i zawsze znajdzie się osoba która jest tak zwanym pseudo hackerem i wywali serwer

~ Pozdrawiam

Opublikowano
1 godzinę temu, Emos76 napisał:

Dodaliśmy nową prezentacje o serwerze która posiada kilka informacji o serwerze ;) 

bez problemu na dłuższą mete , chyba że chodzi ci też o anty ddos to już tłumacze:
posiadamy ochrone anty ddos game w pod hostingu ( serwerze ) OVH która jest dodatkowo wzmocniona + własne zabezpieczenia oczywiście pamiętajmy przy tym że nie da się zabezpieczyć serwera w 100 % i zawsze znajdzie się osoba która jest tak zwanym pseudo hackerem i wywali serwer

~ Pozdrawiam

Co do Anty DDoS Game to sama nazwa mówi że jest pod gry, nie pod aplikacje do rozmów. Sam miałem na tym serwer kiedyś i były problemy z ochroną.

Ale jednak jeśli będzie dobrze chodzić wszystko to może wytrzyma. 

Teraz z całego serca mogę polecić serwerek :)

Opublikowano
2 godziny temu, !х5rnι napisał:

Co do Anty DDoS Game to sama nazwa mówi że jest pod gry, nie pod aplikacje do rozmów. Sam miałem na tym serwer kiedyś i były problemy z ochroną.

Ale jednak jeśli będzie dobrze chodzić wszystko to może wytrzyma. 

Teraz z całego serca mogę polecić serwerek :)

Ochrona anty ddos game jest też pod serwery teamspeak3

~ pozdrawiam i dziękuje za opinie ;) 

Opublikowano

Sam polecam osobę @Emos76

Jest ambitną osobą oraz pomocną :)

Co do serwera? :

+ Ogarnięta administracja

+ Automatyzacja

+ Wszelka Pomoc ;)

Co więcej pisać wbijcie zobaczcie !

aBBJCq0.png

Opublikowano
11 minut temu, Cloud156 napisał:

Sam polecam osobę @Emos76

Jest ambitną osobą oraz pomocną :)

Co do serwera? :

+ Ogarnięta administracja

+ Automatyzacja

+ Wszelka Pomoc ;)

Co więcej pisać wbijcie zobaczcie !

14 minut temu, anty R4P3 napisał:

Polecam serwerek  dobrze znam właściciela więc mogę polecić naprawdę dobry serwer mam nadzieję że się rozwinie :D

Dziękuje za opinie.

~ Pozdrawiam

Dzisiaj o 18 odbędzie się audycja naszego DJ zapraszamy !!

Opublikowano

Hmm,

Widać że coraz wiecej (Nowych) teamspeaków podnosi poziom, z tego co widze orginalna licencja (NPL - Free), lepsze niż crack, ikonki na dobrym poziomie, więc czemu miałbym nie polecić :)

1.png

Opublikowano
Dnia 19.08.2017 o 12:35, Catha napisał:

Hmm,

Widać że coraz wiecej (Nowych) teamspeaków podnosi poziom, z tego co widze orginalna licencja (NPL - Free), lepsze niż crack, ikonki na dobrym poziomie, więc czemu miałbym nie polecić :)

dziękuje opinie , a w jakim sensie podnosi poziom jeżeli można wiedzieć.

~Pozdrawiam

Opublikowano

Informacje co do zmian:

- Dodaliśmy musicboty na poczekalnie oraz dla gildi 15 osób + dajemy 1 musicbota

~pozdrawiam

Opublikowano
1 godzinę temu, badkiller685 napisał:

No to ładna licencja, Nie Polecam.

18925339781072990618.png

A czy przypadkiem na wersji 1.6 (Beta) każdemu sie to nie wyświetla na każdym serwerze? ;)

Bo ja tak mam akurat i parę innych osób.

Pasjonat
Opublikowano
13 minut temu, !х5rnι napisał:

A czy przypadkiem na wersji 1.6 (Beta) każdemu sie to nie wyświetla na każdym serwerze? ;)

Bo ja tak mam akurat i parę innych osób.

Nie. Crack licencja i tyle w temacie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...