Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

valadares

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Gdzie można tanio kupić Skyrim Legendary Edition? (Na steam dostępne tylko Special Edition, ale to wali klockiem)

Znalazłem dwie oferty:

https://www.kinguin.net/pl/category/32746/the-elder-scrolls-v-skyrim-legendary-edition-eu-without-de-ch-no-steam-cd-key/

https://www.kinguin.net/pl/product/499806/the-elder-scrolls-v-skyrim-legendary-edition-steam-cd-key/

Czy będą mieć polskie napisy do wyboru? Drugi link to wersja "region free", czyli teoretycznie powinna mieć opcje zmiany na język polski (napisy, dubbing pl nie chce)

Pozdrawiam

ps

Tak wiem, że w językach nie mają wymienionego polskiego, z tym różnie bywa, kolega kupował wersje w uk i mógł później zmienić napisy na polskie w opcjach steam, mimo że miał wyraźnie napisane wersja eng.

Opublikowano

Klucze z UK mogą nie mieć wersji polskiej (np. ja nie mam). A Skyrim LE można dostać w wielu źródłach. Poszukaj na ceneo pudełkowych, ew. jak klucze to keye, fabrykakluczy, g2a, kinguin. Może nawet na allegro coś dostaniesz. Tylko z nieoficjalnych źródeł takich jak właśnie allegro czy g2a klucze mogą być z UK.

Btw. z tego co wiem Skyrim LE dalej jest w sklepie Steam tylko pajace z Bethesdy go ukryły. Najlepsi poszukiwacze potrafią go jeszcze znaleźć, raz mi się udało. 

Opublikowano

Można podstawkę kupić (14,99eu)+ osobno dodatki (44,97eu), ale to wyjdzie drożej niż SE(39,99eu). LE może gdzieś tam jest ukryte, ja nie potrafię znaleźć. Myślałem, że usunęli całkowicie ze sklepu. Dzięki zza info.

To, że można kupić na allegro czy gdzieś indziej, to wiem. Szukałem taniej oferty niż pudełkowe. Co z tego, że są za 7dych, jak w zeszłym roku za stówe można było dostać całą antologie tes po polsku + płyty (przespałem to).

Na upartego można kupić wersje eu i spolszczyć napisy, na polskim dubbingu mi nie zależy.

No nic, poczekam na jakąś promocje na steam lub na powrót antologii.

Dzięki za odpowiedź. :12_slight_smile:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...