Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pokemon go failed to detect location

Ingram

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli latka bezpieczeństwa androida po  marcu 2017 to root i wrzucenie fake gpsa w system, jeśli przed to napisałem poradnik na tym dziale

Opublikowano

Jak nie umiesz chociaz rootowac telefonu, nie wiesz co to TWRP albo Odin to nie polecam bo rozwalisz sobie telefon calkowicie. Wystarczy wgrac stock firmware z telefonu ze starszej wersji i wylaczyc update.

Opublikowano

Jak sie okaze za trudne to albo zrezygnuje albo to zrobi moj kumpel co sie zna na tym, nie boj sie mam nowy telefon nie zamierzam ryzykowac 

Jeszcze chcialbym sie dowiedziec jakbys wiedzial oczywiscie czemu GPS Joystick wylacza mi sie po chwili na starym fonie z 6.0 LG G4c

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No to wlasciwie odpowiedz masz juz w poprzednim poscie, wgraj stock firmware z poprzedniej wersji na telefon. Jak twoj kolega nie wie co to znaczy to nie ma sensu sie zabierac bo nowicjusze maja smykalke do psucia telefonow w ten sposob.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...