Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdjęcie simlocka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem! Wie ktoś jak zdjąć simlocka z galaxy SIII? Nie chce kupować kodu bo wiem, że można zrobić to za free. Próbowałem apką "Galaxy_S Unlock" jednakże niby zdejmuje niby nie ponieważ po restarcie telefonu trzeba podać kod, coś ktoś? 

Galaxy_S Unlock

Galaxy_S Unlock

Projekt upadł.

Opublikowano

Nawet jeśli jest możliwość nikt ci nie da programu ściągającego permanentnie bo na nim zarabia, jesteś skazany na zabawę z tymczasowym albo przestać być skąpcem i kupić kod.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Tyle to ja wiem . Jak nie umiesz sensownie odpowiedzieć i pomóc to nie  nabijaj sobie postów bo nic nie wnosisz do tematu.

Projekt upadł.

Opublikowano

Jak nie potrafisz sensownie pisać postów to przynajmniej  odpowiadaj z sensem, skoro wiesz że nie ma innej możliwości jak zapłacić to po cholerę piszesz posta !?  

Kod ściągający, nie ma problemu  generuje PROGRAM który szukasz czyli nikt przy zdrowych zmysłach za darmo go nie da bo generowanie kodu jest płatne dla właściciela.  Nawet jak byś miał program nie znasz  haseł i loginu  do konta albo nawet i kasy by wykupić abonament na dostęp do kodów. 

Opublikowano
6 godzin temu, Ktosiu napisał:

Nawet jeśli jest możliwość nikt ci nie da programu ściągającego permanentnie bo na nim zarabia, jesteś skazany na zabawę z tymczasowym albo przestać być skąpcem i kupić kod.

23 minuty temu, Ktosiu napisał:

Jak nie potrafisz sensownie pisać postów to przynajmniej  odpowiadaj z sensem, skoro wiesz że nie ma innej możliwości jak zapłacić to po cholerę piszesz posta !?  

???

Dobra, ktoś poważniejszy jest w stanie pomóc? 

Projekt upadł.

Opublikowano

Robisz się niepoważny i dziecinny.

Do ciebie nie dociera że telefon da się odblokować permanentnie tylko kodem od producenta albo za darmo od operatora po jakimś okresie ( operator ma kod od producenta ) ?  

Wszystkie aplikacje czy programy odblokowują tymczasowo, co najwyżej płatne aplikacje odblokują tymczasowo  ale same przywracają odblokowanie po restarcie telefonu za pomocą skryptu w autostarcie. ( który w sumie można napisać samemu bez problemu na podstawie sposobów odblokowania tymczasowego). 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...