Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trolle na LCS? Roccat VS Misfits

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

granie nieszablonowo to nie trolling. "Gorrila" który wyciągnął mf na supporcie gdyby nie zaoral lini to też byłby trolem?

Opublikowano

Widzę, że nie jesteście zbyt stałymi widzami EULCS. Otóż od wczoraj od gry UOL vs VIT wszystkie miejsca w rozgrywkach zostały utwierdzone, co znaczy, że reszta z rozgrywek w lidze nie ma i nie miała żadnego wpływu na ranking. A że zwycięstwo/porażka nie ma żadnego wpływu, gracze postanowili wrzucić na luz i pograć sobie trolowy mecz, który był moim zdaniem świetny :D. 

Ale zdarzają się ostanio dziwne zagrania, np pierwsza gra playoffach LCK SKT vs AF, gdzie ADC AF zaczął grę od reliktowej tarczy(relic shield), by support mógł wcześniej kupić ognisty trybularz (ardent censer).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano
1 godzinę temu, Lesteross napisał:

Widzę, że nie jesteście zbyt stałymi widzami EULCS. Otóż od wczoraj od gry UOL vs VIT wszystkie miejsca w rozgrywkach zostały utwierdzone, co znaczy, że reszta z rozgrywek w lidze nie ma i nie miała żadnego wpływu na ranking. A że zwycięstwo/porażka nie ma żadnego wpływu, gracze postanowili wrzucić na luz i pograć sobie trolowy mecz, który był moim zdaniem świetny :D. 

Ale zdarzają się ostanio dziwne zagrania, np pierwsza gra playoffach LCK SKT vs AF, gdzie ADC AF zaczął grę od reliktowej tarczy(relic shield), by support mógł wcześniej kupić ognisty trybularz (ardent censer).

Oglądam mecze. Wszystkich nie mogę, ale ile mogę obejrzeć tyle obejrzę. A o miejscach w rozgrywkach nie wiedziałem ze względu na właśnie te oglądanie, a po drugie średnio śledzę wszelakie tabelki, które nie są tabelami #WORLDS.

Dzieki, wyjaśnione i do zamknięcia.

• Eryk zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...