Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie najlepiej kupić Wiedzmin 3

pausebreak3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie gdzie najlepiej i nataniej kupić Wiedzmina 3, poprostu zeby odpalic i mieć pełną wersje do ogrania :D moze byc wersja podelkowa jak i cyfrowa byle dzialalo :) Dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Np na G2a. Wersje GOTY Wiedźmina pudełkową możesz kupić też za 30/40zł na Allegro. Są to normalne gry, w które możesz grać,  tylko po prostu nie mają one kodu do przypisania gry do GOGa. Sam mam taką jedną wersje, żadnych problemów.

Opublikowano
32 minuty temu, aresorek napisał:

Np na G2a. Wersje GOTY Wiedźmina pudełkową możesz kupić też za 30/40zł na Allegro. Są to normalne gry, w które możesz grać,  tylko po prostu nie mają one kodu do przypisania gry do GOGa. Sam mam taką jedną wersje, żadnych problemów.

http://allegro.pl/wiedzmin-3-dziki-gon-pl-pc-box-nowe-wydanie-i5634288347.html znalazlem takie coś, czy bedzie to w porzadku ? I jak wyglada kwestia dodatkow, czy potem moge je zainstalowac czy bedzie problem ? :/

Opublikowano

Chodziło mi o takie coś- http://allegro.pl/wiedzmin-3-edycja-roku-pl-pudelko-pc-box-goty-dlc-i6679431103.html

To jest wersja GOTY, czyli masz podstawkę gry i wszystkie dodatki. Nie masz tylko kodu do GOGa, żeby dopisać grę do konta, ale nie jest to potrzebne. Grę tak i tak można spokojnie odpalać.

To co ty dałeś to jest tylko podstawką gry.

Opublikowano
3 godziny temu, aresorek napisał:

Chodziło mi o takie coś- http://allegro.pl/wiedzmin-3-edycja-roku-pl-pudelko-pc-box-goty-dlc-i6679431103.html

To jest wersja GOTY, czyli masz podstawkę gry i wszystkie dodatki. Nie masz tylko kodu do GOGa, żeby dopisać grę do konta, ale nie jest to potrzebne. Grę tak i tak można spokojnie odpalać.

To co ty dałeś to jest tylko podstawką gry.

Czyli sobie nie pogram bo zamowilem tamto -.- ... Jest mozliwosc doinstalowania tych dodatkow jak przejde podstawke ? I czy wgl w ta podstawowa wersje da sie odpalic i grac ? Mi zalezy najbardziej zeby przejsc podstawowa wersje, a o dodatkach chce myslec pozniej.

Opublikowano

Ta, możesz spokojnie przechodzić podstawkę.

Warto też jest czytać opisy pod aukcjami. Tam gdzie zamówiłeś, jest napisane na czerwono:

"UWAGA:

Płatne dodatki Serca z Kamienia oraz Krew i Wino

nie będą działały z tą wersją, ponieważ wymagają

klucza GOG do Wiedźmin 3 Dziki Gon, który musiałbyś

dokupić osobno, aby móc aktywować płatne dodatki.

Na innej aukcji sprzedaję Wiedźmin 3 Edycja Gry Roku,

która zawiera podstawę oraz obydwa dodatki, a także

klucz do platformy GOG"

Opublikowano
5 godzin temu, aresorek napisał:

Ta, możesz spokojnie przechodzić podstawkę.

Warto też jest czytać opisy pod aukcjami. Tam gdzie zamówiłeś, jest napisane na czerwono:

"UWAGA:

Płatne dodatki Serca z Kamienia oraz Krew i Wino

nie będą działały z tą wersją, ponieważ wymagają

klucza GOG do Wiedźmin 3 Dziki Gon, który musiałbyś

dokupić osobno, aby móc aktywować płatne dodatki.

Na innej aukcji sprzedaję Wiedźmin 3 Edycja Gry Roku,

która zawiera podstawę oraz obydwa dodatki, a także

klucz do platformy GOG"

Łee wazne ze pogram w podstawe, w razie niedosytu kupie klucz gog i pobiore dodatki, dziękuje za Pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...