Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest tu coś nowego?

kicek999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio startuje tyle serwerów, ale same odgrzewane kotlety... Czemu nie może wystratować rework słynnego hamachi sevenhevenmt2 czy czegoś innego?... 

:)

Opublikowano

Teraz wyjdzie kilkanaście serwerów, to gracze znów się podzielą. 
Niektóre są bardzo ciekawie się prezentujące, inne mniej.
Vimeya, dość ciekawie się zapowiada.
Someya, może nieco przekombinowana. 
ETC, ETC.

Opublikowano
1 godzinę temu, kicek999 napisał:

Ostatnio startuje tyle serwerów, ale same odgrzewane kotlety... Czemu nie może wystratować rework słynnego hamachi sevenhevenmt2 czy czegoś innego?... 

56 minut temu, dramat21 napisał:

teraz możesz zapomnieć chyba ze sam zrobisz taki teraz każdy leci pod hajs i robią nowości same xDjuż nie znajdziesz takiego nawet 

Postawić ci taki serwer? Zobaczymy ile osób wpadnie. ;) 

Opublikowano

> same odgrzewane kotlety

a później

Czemu nie może wystratować rework słynnego hamachi sevenhevenmt2 czy czegoś innego?

ty normalny jesteś? 

Opublikowano

Najpierw piszczycie, że reworki, że za dużo nowości a jak już wyjdzie coś nowego bez "zbędnego syfu" to nikt tam nie gra. Ludzie ogarnijcie się!

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

te serwery tworzą ludzie którzy nigdy w metina nie grali więc nie oczekujcie od nich grywalnych serwerów bo oni nie mają pojęcia o rozgrywce

metin nie polega tylko na kupowaniu petów w is i biciu metków xdd

Opublikowano
36 minut temu, Adeczko napisał:

teraz to tylko exemir.eu poki co jakos wyglada reszta to syf i gowno c+v.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dnia 11.08.2017 o 23:43, Bakany napisał:

te serwery tworzą ludzie którzy nigdy w metina nie grali więc nie oczekujcie od nich grywalnych serwerów bo oni nie mają pojęcia o rozgrywce

metin nie polega tylko na kupowaniu petów w is i biciu metków xdd

Ale to wy chcecie tych serwerów, nie mówię, że wszyscy twórcy, ale większość robi serwery pod was. Jeśli dajecie się ładować w d... to będą was w nią ładować...

Jeśli Ja stworzę sobie serwer, na którym ItemShop będzie kosztował 500 zł, a wy to kupicie, to dlaczego mam tego nie robić?

Jeśli płaczecie nam, że nie macie czasu na grę, dlatego wszystko ma być szybsze i łatwiejsze to gra ograniczy się do bicia metków... Dla przykładu, waszym najlepszym argumentem na dodanie do serwera bs'a jest to, że nie macie czasu na grę...

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, Ups... napisał:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ale to wy chcecie tych serwerów, nie mówię, że wszyscy twórcy, ale większość robi serwery pod was. Jeśli dajecie się ładować w d... to będą was w nią ładować...

Jeśli Ja stworzę sobie serwer, na którym ItemShop będzie kosztował 500 zł, a wy to kupicie, to dlaczego mam tego nie robić?

Jeśli płaczecie nam, że nie macie czasu na grę, dlatego wszystko ma być szybsze i łatwiejsze to gra ograniczy się do bicia metków... Dla przykładu, waszym najlepszym argumentem na dodanie do serwera bs'a jest to, że nie macie czasu na grę...

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kolejny niedojeb ktory urodzil z sie z XDDDDDD w mordzie.

Opublikowano
7 minut temu, Adeczko napisał:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kolejny niedojeb ktory urodzil z sie z XDDDDDD w mordzie.

Ten twój serwerek, który jakoś wygląda wpieprza tutaj tematy w każdy możliwy dział z reklamą "Exemir serwer godny uwagi", człowieku gdyby serwer był godny uwagi nie musieliby tak robić.

Nie wspomnę o techniku, który próbuje coś tutaj "pomagać" robiąc z siebie jedynie błazna. 

Na podstawie powyższej wypowiedzi mam prawo napisać "XDDD".

@Adeczko

Dopiero teraz Cię oznaczyłem, wcześniej tylko cytowałem.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, Ups... napisał:

Ten twój serwerek, który jakoś wygląda wpieprza tutaj tematy w każdy możliwy dział z reklamą "Exemir serwer godny uwagi", człowieku gdyby serwer był godny uwagi nie musieliby tak robić.

Nie wspomnę o techniku, który próbuje coś tutaj "pomagać" robiąc z siebie jedynie błazna. 

Na podstawie powyższej wypowiedzi mam prawo napisać "XDDD".

dobra gosciu ale mnie kurwa nie oznaczaj lol 

bo ci wyjebie w ten brzydki i szczerbaty krzywy ryj

Opublikowano

Nie ma nic nowego i nie będzie nic nowego. Era metina już dawno umarła. 

Postawie chyba hamaka bez epików i niczego tylko podstawowe eQ XD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...