Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uprawnieniami administratora Windows 7

XMrKursonX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w temacie mam problem dotyczący uprawnień administratora. Ostatnio założyłem nowe konto w systemie oraz oddałem temu kontu uprawnienia administratora. Jak się okazało później po fakcie nie mogę zalogować się na konto gdyż pisze że usługa logowania nie powiodła się(Coś w tym stylu niestety nie pamiętam dokładnie). Problem leży w tym że teraz nie mam uprawnień administratora. Nie mogę zmieniać haseł, instalować programów. Nawet nie mogę przywrócić systemu gdyż to też wymaga uprawnień administratora.W załączniku dam screen z komunikatem który wyświetla się po udzieleniu czemuś uprawnień administratora(Ten jeden komunikat jest z próby instalacji Origin).  Podobny komunikat wyświetla się np. gdy Steam prosi o uprawnienia administratora aby chociażby zainstalować lub zaktualizować grę. Sprawa robi się ciekawsza ponieważ nawet w trybie administratora nie mogę używać uprawnień administratora.. Brzmi głupio ale niestety. Niby mogę się wtedy zalogować na to drugie konto ale gdy klikam np. przywracanie systemu nie pisze że nie mam uprawnień administratora, a najzwyczajniej nic się nie dzieje. Klikam i nic. Tak samo w przypadku próby oddania uprawnień administratora na stare konto, też nic się nie dzieje. Bardzo proszę o pomoc gdyż nie wiem co mam już robić... Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i przepraszam jeśli nie jest to odpowiedni dział.

ScreenOrigin.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...