Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy telefon do ok 500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Budżet na zakup: ok 500zl
Kiedy zamierzasz kupić telefon?: "na dniach"
Pożądany rozmiar ekranu w calach: ok 5, 5+
Jaki system operacyjny preferujesz?: Android
Do czego ma służyć telefon? (internet, gry, zdjęcia, etc.): Internet / zdjęcia, jakies podstawowe apki
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące telefonu? (marka, slot na kartę SD, dual sim, wysoka rozdzielczość ekranu, etc.): najlepiej sporo pamięci 
Masz w planach wgrywanie wszelakich ROMów?: nie
Czy urządzenie może być używane?: nie

Ostatnio padła mi moja LG G3, nie wspominam tego telefonu i zastanawiam się nad tym samym lub czymś bardzo podobnym. 

Opublikowano
Dnia 10.08.2017 o 21:32, Pawent napisał:

W tej cenie, najlepszym wyborem będzie Samsung Galaxy S5, S5 Neo. Znajdziesz za około 500zł w dobrym stanie.

Nowy za 500? Raczej nie ma opcji.
Używanego w żadnym wypadku nie chce.

Opublikowano

Wczoraj też zastanawiałem się nad kupnem telefonu w takim budżecie. Do 500 zł znajdziesz na internecie nowy XIAOMI REDMI 4A, ale myślę, że warto wziąć pod uwagę XIAOMI REDMI 4X, który jest dużo lepszy a kosztuje tylko 100 zł drożej (600zł), ja  go wczoraj zamówiłem i z tego co patrzyłem recenzje, czytałem opinie to nie zawiodę się. Ma dual sim, 32gb pamięci wewnętrznej, duży ekran także myślę, że będzie dla Ciebie dobry. Plus jeszcze jest 3GB ramu, także moim zdaniem to dobry wybór. Można śmiało poczytać o nim :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...