Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry - ponownie.

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkie osoby (zakładam, że nieliczne) odwiedzające ten dział. Chciałbym zapytać się, kto gra jeszcze w tę grę? Na stronie tego forum, to znaczy w tym dziale, można znaleźć jeszcze mój post, w którym pytałem o powrót jeszcze jakiś czas temu. Wtedy tylko się zalogowałem i stwierdziłem, że nie warto grać. Teraz z powodu ustabilizowanej roboty i życia towarzyskiego, jestem w stanie wygospodarować sobie trochę czasu na jakieś gry. Padło znów na Neverwintera, z kilku powodów. Głównie chodzi o to, że "nowe" gry typu LoL oraz CS:GO nie są dla mnie, zbyt bardzo się niecierpliwie. Do tego ten świat mogę powiedzieć troszkę znam, nie muszę wszystkiego się uczyć od zera. Mam sentyment do tego świata i chciałbym jeszcze spędzić parę godzin w grze, nawet jeśli serwery dogorywają. Jestem ciekaw jak prezentuje się sytuacja właśnie, nawet nie potrafię zadać konkretnego pytania - w tę grę grają na tyle ogarnięte osoby, że chyba nie będzie trudno napisać kilku zdań o obecnym stanie, jak to się ma wszystko z eventami i tym podobne. Tym samym z miejsca chciałem zapytać o polskie gildie, rajdy, pvp  -> jak to wszystko obecnie wygląda. Czy p2w zdecydowanie odstają od szaraczków, którym zapewne będę? I do tego końcowa prośba; jeśli będzie trzeba to ją usunę, jednak uważam, że to nic niestosownego. Wszak napisałem kilka poradników do tego działu oraz chciałbym po prostu lepiej zacząć (robię nowe postacie, obecny maksymalny level to 80, a ja mam marny 65 i myślę, że wato sobie poprzypominać wszystko od podstaw, a dopiero potem rozwiajć dalej rozpoczęte kiedyś postacie). Jeśli ktoś ma jakieś przedmioty na oddanie, nie wiem; monety, mounta jakiegoś ciekawego, może jakieś uroki astralne (chyba tak to isę nazywało) lub może mi kupić ekwpunek, za któreś monety przypisane do postaci to będę wdzięczny. Sądzę, że sukcesywnie będę dodawać jakieś posty, poradnik lub porady, postaram się torszkę rozrzuszać ten dział  i o niego trochę zadbać, tylko muszę mieć do tego podstawy. Pozdrawiam, Kuba. 

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

@fantom33 widzisz jakie zainteresowanie...

nie są to tłumy, gracze po prostu są.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja powoli dobijam 70lvl. Spotkałem Polaka, który mówił, ze dalej jest duzo osób grających wspólnie tj są polskie gildie itd. Tylko trzeba sie wkręcic. Fakt faktem, wiekszosc gildi podchodzi do graczy, ze musisz miec min punkty ekwipunku i dopiero wtedy mozesz do nich wbić. A tak to gram sam 4fun, pisałem na dziale, ale nikt się nie odezwał w sprawie wspólnej gry.

sygna1o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...