Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Częste Deja Vu niespodziewanie

xHexi2k17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Może brzmi to idotycznie, i powiecie mi że to normalne i się zdarza każdemu.

Ale ja mam za często Deja Vu, na przykład słucham sobie jakiejś piosenkę, to tylko przykład bo nie tylko przy muzyce, ale np no słucham sobie, zaraz u kogoś innego słyszę tą samą piosenkę.

I to tak jest niespodziewanie, zazwyczaj max 15minut. Ale raczej po chwili.

I nie żeby to była jakaś muzyka znana na czasie, bo nawet zdarza mi się przy mało znanych muzykach natrafić na takie coś.

Wpisuję daną frazę, np tuesday, i na YouTube za chwilę mi się takie samo coś pojawia. 

Niby powiecie, że tak mi dobiera filmy po wpisaniu czegoś, ale tak nie jest.

Raz robiłem coś z komputerem, podkręciłem hz z 60 do 71, piszę do typa co robi, a on na to że podkręca hz w monitorze, ja piszę że to samo robię. I takiego mainfucka mam z znajomym.

Co o tym powiecie? To nie bait, troll itp. Tak było naprawdę.

Pozdrawiam.

Opublikowano

U mnie jest coś innego kompletnie. Załóżmy że dziś spię, za ok 2-3 tyg będę  w pracy i stanie sie dokładnie to co miałem śpiac, tyle że uświadamiam sobie o tym i przypominam gdzieś  w kleszach mojego mózgu ze to mi sie przyśniło że gdzieś to wczesniej widziałem, ten sam typ w tym samym miejscu robi to samo co widziałem, czasami widzę to dokładniej co typ za chwile zrobi czasami nie, dzieje sie dosyć rzadko bo gdzies dwa razy na miesiące i nie sa to istotne rzeczy okropna rzecz i nie wiem o czego to zaliczyć. xD

mój znak rozpoznawczy to jego brak

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...