Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold

Xanter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam szybkie pytanie: Jak po wbiciu 65lvl zbierać gold jak moby w Esterra już jej nie dropią a jak już wyleci jakiś przedmiot to można go sprzedać za kilka złota? Pewnie głupie pytanie ale dopiero co zacząłem grać i nie ma co się oszukiwać ale jeszcze nic prawie o tej grze nie wiem a już mam 67 xD

76561198001815076.png
Arcymistrz
Opublikowano

W Esterra są questy, które możesz robić co 40h. Pierwsze dwa są dostępne od 66 i są w tym głównym mieście, kolejne są od 68 w obozach do których dolecisz lotem, a pozostałe od 70 na obrzeżach. Każdy z nich daje około 1,8kk. Warto zabijać mobki obok obozów, czasami lecą z nich Energie Natury i inne rzeczy do craftu i jakoś można zarobić. W Reshancie masz misje na AC, które można sprzedawać (więcej pojawi się wraz z lvl). Warto robić też te gorsze instancje tak samo jak twierdze (dzienne) w reshancie po bundle z kamykami. Same mobki też mają szansę na drop mityka (Esterra i Reshanta), który dużo pewnie wart nie będzie, ale coś tam zapewni (niski droprate, raczej nieopłacalne).  Reszta to po prostu granie i patrzenie co jest się w stanie zdobyć, co jest opłacalne i co Ci sie chce. Każdy sam musi sobie drogę zarobku ustawić.

Opublikowano
7 godzin temu, Why napisał:

W Esterra są questy, które możesz robić co 40h. Pierwsze dwa są dostępne od 66 i są w tym głównym mieście, kolejne są od 68 w obozach do których dolecisz lotem, a pozostałe od 70 na obrzeżach. Każdy z nich daje około 1,8kk. Warto zabijać mobki obok obozów, czasami lecą z nich Energie Natury i inne rzeczy do craftu i jakoś można zarobić. W Reshancie masz misje na AC, które można sprzedawać (więcej pojawi się wraz z lvl). Warto robić też te gorsze instancje tak samo jak twierdze (dzienne) w reshancie po bundle z kamykami. Same mobki też mają szansę na drop mityka (Esterra i Reshanta), który dużo pewnie wart nie będzie, ale coś tam zapewni (niski droprate, raczej nieopłacalne). Do tego mobki w Signii dropią bundle z heroic supplami manastone, tylko jest ich mało i strasznie oblegane. Reszta to po prostu granie i patrzenie co jest się w stanie zdobyć, co jest opłacalne i co Ci sie chce. Każdy sam musi sobie drogę zarobku ustawić.

To nie reklamuj tych mobków w Signii!! :P

Można chodzić na siege i sprzedawać medale spinelowe.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...