Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Z Db-Bot

Deader10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam taki problem .. nie wiem czy ktoś się już z tym zetknął, ale gdy wlaczam bota wszystko świetnie łazi ale gdy sie loguje na grę .. to wyłącza mi sie silk i kolejny raz to samo .. i jeszcze jedna próba xD i znowu wywala... O CO CHODZI?? ;p czasami jakos sie loguje ale zazwyczaj wywala mnie z gry zanim wejde na konto ;/ PROSZE O POMOC xD Z GÓRY DZIĘKI !!! ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP: włączasz plik SRO-DB Bot Crack.exe dajesz START! , po czym włącza Ci się okienko bota. Teraz możesz wyłączyć Crackera, i zostawić włączonego bota. Od momentu scrackowania włączasz bota przez plik crackloader.exe

A Najlepiej to..

http://www.mpcforum.pl/topic/154471-tutsro-db-bot/

Thx

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano

ten bot ma swoje dni... przez miesiac dzialalo wszystko ok , a dzisiaj mam taki sam problem jak kolega u gory... Scrakowalem od nowa bota , sciagnelem nowego , nawet clienta od nowa zainstalowalem , ale nic nie dalo :( macie jakies rady co to tego problemu ?

Opublikowano

mam dokładnie to samo !!

wbijam, wbijam i nagle jest crash .. wyrzut do pulpitu .

robiłem wszystko, crackowałem od nowa, patchowałem i tak zwana DUPA !

nie pomaga :/ jakieś sugestie ?

Opublikowano

mam dokładnie to samo !!

wbijam, wbijam i nagle jest crash .. wyrzut do pulpitu .

robiłem wszystko, crackowałem od nowa, patchowałem i tak zwana DUPA !

nie pomaga :/ jakieś sugestie ?

no to wychodzi ze kazdy ma ten problem :) Pewnie cos zmienili na servie albo cus :P trzeba czekac :D

Opublikowano

Jesli jest crash to wbijajcie od nowa dopoki nie wbicie do wyboru postaci, ja tak mialem i czasami mam, po poprostu badzcie cierpliwi az wam bot wbije na konto.

15097.png
Opublikowano

Jesli jest crash to wbijajcie od nowa dopoki nie wbicie do wyboru postaci, ja tak mialem i czasami mam, po poprostu badzcie cierpliwi az wam bot wbije na konto.

nie mam takiej cierpilwosci :P wiec poczekam na pomoc od jakiegos ogara ktory zna sie na rzeczy :) a teraz ide kupe z/w

Opublikowano

nie mam takiej cierpilwosci :P wiec poczekam na pomoc od jakiegos ogara ktory zna sie na rzeczy :) a teraz ide kupe z/w

To sie nie doczekasz bo an to nie ma rady ogarze.

15097.png
Opublikowano

Brednie jakoś wróciłem z roboty i właśnie sobie ponownie załączyłem botka działa jak działał czyli wszytko pięknie i ładnie.

Opublikowano

wersja oczywiście że 0.8 bo 0.9 nie działa media.pk sam robiłem. Może wasz błąd też leży w waszym systemie to nie musi być z góry wina bota, że nagle działał i nagle nie działa. Sam z siebie by nie przestał działać xD zawsze jest to coś. :)

Opublikowano

Jak pisalem wyrzej, wystarczy ze wbijesz raz na konto do wyboru postaci i crashy nie bedziesz miec, ja tak mialem i mi przeszlo od razu po tym jak udalo mi sie wbic na konto.

15097.png
Opublikowano

No ok , ale czemu teraz się tak dzieje jak wcześniej się nie działo ? :P

@Edit

Nie prawda ;p wbiłem za 1razem i nawet się postać nie pojawiła od razu do pulpitu wywala :P

Opublikowano

Jesli do pulpitu wywala tzn ze zbugowal ci sie char (tak jak mi z moim starym charem), teraz to tylko pisz na forum srokey.com w dziale report player/bug i opisz tam swoj problem i licz na szczescie ze ci odbuguja postac w co bardzo watpie, jeszcze nikomu nie odbugowali charow ja czekam jakies 3-4 miechy na odbugowanie i nic do tej pory.

15097.png
Opublikowano
that they saw which packets are generated when db bot is active, when the server finds out this class of packets, just closes the client

PL: Klient został zamknięty na pakiety DBBOTA. Więc kiedy server/ client znajdzie te pakiety dostajecie DC.(LOGOWANIE)

michaeljordankopia.png

OKRUTNA PRAWDA

dominompl.gif

EU PT: lvl 100+/-

Wizz x3 War x2 Cler x1 Bard x2

stopkakopia.png

Opublikowano

To ciekawe czemu większość osób nadal boci, przecież jeżeli mówisz prawdę to każdy bot powinien przestać działać a nie, niektóre tylko nie działają. Większość nadal boci wystarczy w nocy koło drugiej sprawdzać E party i pisze co chwila w nazwie party Db Bot.De......:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...