Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer nie został poprawnie uruchomiony - windows 10

ursus987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy włączam komputer pojawia się komunikat o tym, że trwa przygotowywanie automatycznej naprawy. Następnie funkcja ta diagnozuje komputer, po czym wyświetla, że komputer nie został poprawnie uruchomiony i tak w kółko. Korzystałem z pomocy tutaj: http://www.download.net.pl/jak-naprawic-blad-komputer-nie-zostal-poprawnie-uruchomiony-w-windows-8-81-i-10/n/9723/. Wykonałem sposób 1 lecz nic nie pomogło, oraz sposób 3 - po wejściu C:\Windows\System32\Logfiles\Srt\ w sekcji „Znaleziono główną przyczynę:” znajduje się wpis: " Narzędzie do naprawy systemu podczas uruchomienia mimo wykonania kilku prób nie możeokreślić przyczyny problemu."

Bardzo zależy mi żeby nie stracić żadnych plików z dysków. Dodam, że mam na komputerze również zainstalowany drugi system - remix os.
Pozdrawiam i liczę na pomoc.

7522314833566571261672.jpeg

Opublikowano
Instalowanie windowsa to juz ostateczny sposób, mam tam wiele ważnych rzeczy, więc wolałbym żeby sie obeszło bez instalowania na nowo windowsa. Czekam na pozostałe propozycje...
?qa=image&qa_blobid=16650103428139715302

7522314833566571261672.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...