Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto w lolu

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie. czy jesli chcialbym sprzedac konto w lolu na eune i mialbym naprzyklad challengera to ile to konto moglobybyć warte ? lub z platyna ?

Opublikowano
23 minuty temu, _eMek_ napisał:

Witam, mam pytanie. czy jesli chcialbym sprzedac konto w lolu na eune i mialbym naprzyklad challengera to ile to konto moglobybyć warte ? lub z platyna ?

To jeszcze zależy od zawartości konta tzn. skiny itd.

Opublikowano
1 minutę temu, Aldoredolo napisał:

To jeszcze zależy od zawartości konta tzn. skiny itd.

Wiem, ale jakby nie bylo skinow tylko wszystkie postacie

Opublikowano

Proponuje przeszukać internet w celu porównania innych ofert podobnych do twojego konta i na tej podstawie wyliczyć ów średnią wartość takiego konta oczywistym faktem jest, że będziesz musiał dodać do tej wartości również czas, który został spędzony przez ciebie.

podsumowanie:

Nie podam tobie niestety konkretnej wartości ów konta ale masz wystarczającą ilość informacji podanych jakie możesz uwzględnić do takiej sprzedaży. 

dodam również subiektywny kawałek od siebie; grałem ostatnio 3 lata temu w tą grę dlatego zakładam, ze dość sporo się zmieniło więc takiej wartości tobie nie podam, ponieważ nie mam na bieżąco nowych informacji na temat tej gry.

Udanego dnia, panu życzę. :14_relaxed:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...