Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne lagi i ścięcia cs:go

polakm4a1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam serdecznie mam problem ze swoim cs:go

sprzed jakiego używam to laptop gt70 2pc karta gtx870 m  ssd itd

Podczas meczów występują dziwne ścięcia /lagi co jest bardzo albo to bardzo frustrujące każdy kto gra wie o czym mówię, problem pojawia się kilkanaście razy podczas standardowego meczu czy to na faceit czy mm

Co dziwne zaobserwowałem że owy lag widoczny jest tylko w net graph a już w tabeli wyników przy użyciu tab nie, jak to jest możliwe to nie wiem

lag trwa 3-5s  czasami krócej i wszystko wraca do normy . Dodam że czasami towarzyszą temu spadki fps jaki widać na obrazku jest 120, średnio w granicach 180+ jest

Laptop jest świeżo po formacie i wymianie past temperatury wyglądają ok. system skanowany itd 

jak ktoś ma jakieś pomysły, sugestie jak rozwiązać mój problem to proszę o pomoc

20170807102418_1.jpg

vvvv.png

Opublikowano

, fps dla tego modelu są normalne a co do pingu to nie jest wina laptopa. Masz problemy z INTERNETEM a nie z komputerem , może operator ma problemy lub nwm. masz słaby zasięg czy coś.

Opublikowano

na dole masz jakoś internetu, dodam że sprawdzane na kilku łączach wiec takie odpowiedz może to internet może coś innego coś tam czy coś, nie wnosi nic ;/

No i jak wyjaśnić to że  ping wyświetlany przez tabele Tab jest ok a net graph pokazuje tego laga co widać na zdjęciu w czerwonych kółeczkach 

154593511

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...