Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tani god pakiet

Morness

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wypowiem się tak jestem w 70% pewny że tak naprawdę on nie ma kodów tylko będzie żądał ściągnięcie programu który umożliwi drugiej osobie zajrzenie w twoje konto na Smite i wtedy kupi Ci tego Godpacka bo przykładowo dobrze osoba po drugiej stronie to może być rusek dla którego wydanie kwoty na godpacka jest niczym a on wystawia oferty za nie wiele drożej niż zapłącił za god packa aby tam minimalnie na tym zarobił  a przecież nie napisze w ogłoszeniu że trzeba będzie takie programy  ściągać  bo po dzisiejszy dzień zastanawiam się o legalności tego.

To co wyżej wymieniłem zgadza się w 100% jeśli chodzi o gemy sam mam kontakt do ruska od którego biorę gemy powyższym sposobem zaoszczędzając nawet na promocji od Hirezu.

Według mnie raczej nie ma haczyka ale ja nie chcę Cię do niczego namawiać ja Ci tylko napisałem jak ja to widzę zresztą jak to się okaże oszust jakiś to chyba allegro jakoś Ci pomoże 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...