Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie aplikacji/gry do sklepu google play

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy ktoś ma jakieś poradniki dla początkujących o tworzeniu aplikacji na anadroida (do google play ) albo moze sam by chciał mi pomóc taką napisać ? 

za każdą pomoc w napisaniu tej aplikacji moge zapłacić bo jak wdze firmy które mi wysyłają oferte ze stworzeniem takiej aplikacji za 10 tysiecy to aż mi sie śmiać chce, to ma być prosta aplikacja coś na zasadzie pytań i odpowiedzi. jest pytanie i odbiorca ma 4 warianty odpowiedzi, i tak sobie po prostu klika i gra. serio za taką aplikacje mam wydać 10 tysięcy ? nie przesadzajmy..

Za każda pomoc dam plusika !

Opublikowano

Chyba sobie żartujesz, nie mając kompletnie pojęcia o niczym, nawet podstaw w czym tworzyć i jak tworzyć chcesz stworzyć aplikację. Nawet nie raczyłeś sam poszukać jakichkolwiek informacji na ten temat. 

Z wypowiedzi wyraźnie wynika że szukasz naiwnych programistów którzy wszystko zrobią za ciebie a ty się tylko pod nią podpiszesz. Człowieku bez znajomości nawet podstaw nie będziesz potrafił w jakikolwiek sposób poprawić aplikacji w kodzie czy poprawnie ją skompilować. 

Poradników na internecie dosłownie setki na stronach tylko sobie trzeba  poszukać jakiś i go zrozumieć. Jak dla ciebie musiał byś mieć poradniki który od podstaw wytłumaczy jak zrobić aplikację taką jaką chcesz mieć. To że wydaje się proste nie znaczy że będzie proste do zrobienia.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...