Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Aimtec vs elobuddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heloł, zastanawiam się nad kupnem jednej z tych platform. Mianowicie zależy mi na skryptowaniu na Lee sinie i tu jest pytanie, co jest bardziej korzystniejsze. Wykupić suba na aimtecu, czy kupić dwa skrypty, moony Lee sin i OKTW Sebby'iego?

Opublikowano

Jesteś Polakiem :) napisz do sebbiego o testa i ci da. póki co lee sin finndev'a jest OTP na skrypcie innym nie próbowałem a co do AimTec'a cały czas się rozwija. Póki co sebby robi dobrą robotę na EB najlepsze stuff daje na rynek gdyby zajął się CORE głownym i go poprawił przebudował to mamy drugiego L# :) taka prawda już teraz jest potęga na jego evade i innych postaciach i niech mi nikt nie mówi : pozwolę sobie zrobić reklame Sebbiego OKTW  

Jeśli złamałem jakiś paragraf forum przepraszam.

Pozdrawiam.

Opublikowano

DanThePman

Nie wiem czy się zrozumieliśmy, ale ja mówię o skrypcie DanThePman Moon Lee sin, to przecież nie jest finn na elobuddy, o jakim Lee sinie mówisz? 

Opublikowano

AimTeca kupuj, sam mam i nie widzialem tam niezadowolonej osoby.

Evade juz zrobili, orbwalker jest swietny, nie dropi fpsow i najwazniejsze nie tracisz kont jak na banbuddy :]

Jest narazie jeden skrypt do lee sina tutaj masz jakies demko od goscia

• Creative zmienił(a) tytuł na [Inne] Aimtec vs elobuddy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...