Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uzależnienie

tasakamana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet nie wiem jak zacząć ten temat, od zwykłego cześć? jest tyle możliwości i chyba ta będzie najlepsza, a więc cześć. Przychodzę do was z moim dziwnym problemem, a raczej uzależnieniem. Jestem uzależniony od ludzi, niby nic dziwnego wiele osób ma ten sam problem co ja, no ale w końcu każdy inaczej go postrzega, odczuwa, czuje się w nim i szukam innej drogi ulżenia sobie z nim. Ja znalazłem swoją ucieczkę w poznawaniu ludzi w internecie, a raczej znajdywaniu sobie jednej osoby z którą mogę nawiązać doskonały kontakt, dogadywać się z nią i rozmawiać wieczorami. Lubię kiedy mogę pisać z tą osobą cały dzień, kiedy mogę z nią pogadać przez skype, pograć w jakieś gry, najróżniejsze bo wtedy nie liczy się co to za gra tylko to z kim w nią gram, lubię też oglądać z nią seriale, filmy, głupie filmiki na youtube albo oglądać memy w internecie. Mówić sobie wszystko i otwierać się przed tą osobą, każdego dnia znajdować w niej coś nowego i innego. Nigdy takie osoby mi się nie nudzą, jeżeli już jakąś poznam staram się żeby ta znajomość przetrwała i rozwijała się, aż w pewnym momencie spotkamy się, bo nie oszukujmy się ciężko jest znaleźć kogoś kto ma takie same zainteresowania i poglądy jak Ty z tego samego miasta albo okolic, przeważnie takie osoby kryją się gdzieś na drugim końcu polski. Po utracie takiej znajomości z wielu powodów odczuwam wtedy straszną pustkę, jakby załamanie, nic nie jest takie same, wszystko staje się jakieś szare, puste bez tej osoby. Gry nie dają tego samego co dawały z tą osobą, seriale i filmy stają się nudne i wydają się ciągnąć w nieskończoność, internet przestaje bawić, a zaczyna dawać dawki wspomnień które wyniszczają mnie od środka. Czy uważacie że jest to coś złego? Że powinno to się leczyć? albo coś z tym robić? Po prostu lubię znaleźć sobie bratnią duszę, która jest podobna do mnie i poświęca mi swój czas, nie mówię że cały, bo przecież każdy ma swoje życie, ale po prostu znajduje chwilę na wieczorną rozmowę albo granie. Dodam jeszcze, że zawsze jest to płeć piękna. I nie, nie chodzi mi o wyciągnięcie od niej nagich zdjęć czy czegoś innego, chodzi mi tylko o zrozumienie i poczucie tego, że pomimo chujowego dnia kiedy wrócę do domu, będę mógł z kimś porozmawiać i oddać się w zapomnienie. Jak z czymś takim żyć? Co o tym sądzicie? Wiem że wszystko jest napisane chaotycznie, a myśli nie są uporządkowane ale właśnie jestem na głodzie od mojego uzależnienia. 

SIEMA, JA JESTEM TASAKAMANA A TO JEST CAŁKIEM PUSTA SYGNATURA WIĘC JEŻELI CI POMOGŁEM DAJ LIKE !

Opublikowano

Strach coś napisać bo się jeszcze uzależnisz ;x

Po pierwsze: Ile masz lat?

Co do tego internetowego poznawania, napisałbym Ci coś z własnego doświadczenia, lecz to na pw.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Wow to naturalne u człowieka xD Wyjdź do ludzi, przestań ograniczać się tylko do neta i będzie gut gut. Czasami wystarczy samo wyjście do parku, lasu i zawsze jakaś zadymka się znajdzie. Grunt to być otwartym i nie być smutnym chujem. pozdro

Opublikowano

W tym problem że mam sporo znajomych i raczej wszystko jest z nimi dobrze 

SIEMA, JA JESTEM TASAKAMANA A TO JEST CAŁKIEM PUSTA SYGNATURA WIĘC JEŻELI CI POMOGŁEM DAJ LIKE !

Opublikowano

" bo nie oszukujmy się ciężko jest znaleźć kogoś kto ma takie same zainteresowania i poglądy jak Ty z tego samego miasta albo okolic" Musisz mieć strasznie dziwne zainteresowania i poglądy. Przydałoby się czasem wyjść z piwnicy na dwór.

Opublikowano

Może to działa trochę w drugą stronę? Nie jesteś tak bardzo "otwarty" tylko tak bardzo "zamknięty", że twoja psychika sama z siebie domaga się kontaktu.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Zacznij siedzieć długo przed pc.

Czasem jakiś xxx i git.

I jeszcze to kobietki muszą być ***. Dziwne to uzależnienie.

3685214822554751512974.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...