Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradzione konto minecraft

TheCzarnyyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio kiedy zmienilem pelerynke off 3 razy w ciagu okolo 2 minut stracilem haslo do minecraft premium, malem juz takie przypadki wtedy tylko klikalem niepamietam hasla i podawalem swoj e-meil wtedy przychodzil mi link w ktorym wpisywalem 2 razy nowe haslo, ale w tym problem ze teraz kiedy robiee wszystko taksamo nieprzychodzi mi e-meil z linkiem do zmiany hasla BLAGAM POMÓŻCIE

• Biter. zmienił(a) tytuł na Skradzione konto minecraft
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  1. Spokojnie.
  2. Spróbuj zmienić adres e-mail.
  3. Spróbuj ponownie zmienić hasło.
  4. Odczekaj 24 godziny zanim spróbujesz znów wpisać hasło. (Możliwe jest, że zablokowali Tobie konto z powodu wielokrotnego wpisania złego hasła.)
  • Jeśli powyższe sposoby nie pomogły napisz do Mojangu i spróbuj pisać również na Twitterze do supportu etc...

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Opublikowano

a ja ci powiem że mam taką samą sytuacje i mi nie pomogli w tej sytuacji bo nie miałem niby dowodu na to że to moje konto pisząc z nimi z tego samego emaila. Podawałem im gift code dalej nic są zjebami i tyle

Opublikowano
28 minut temu, KneX234 napisał:

a ja ci powiem że mam taką samą sytuacje i mi nie pomogli w tej sytuacji bo nie miałem niby dowodu na to że to moje konto pisząc z nimi z tego samego emaila. Podawałem im gift code dalej nic są zjebami i tyle

No w sumie, gdy skradli mi moje pierwsze konto to nie miałem już całkowicie do niego dostępu, gdy zmienili mi e-mail, hasło, nick dosłownie wszystko co się dało. Lecz 4-5 lat temu ktoś próbował mnie oscamować, aczkolwiek nie udało się to tej osobie, ponieważ na adres e-mail przychodzi wiadomość,  że adres e-mail czy hasło zostało zmienione, a poniżej małym druczkiem napisane, że można przywrócić to :) I zostało to wprowadzone do życia w połowie 2016 chyba. Tak więc autorowi polecam, aby sprawdził jeszcze 2 razy wszystkie wiadomości od mojanga i spróbował poszukać na dole w wiadomości odzyskiwania konta.

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Opublikowano

13 minut temu, JimForce napisał:

No w sumie, gdy skradli mi moje pierwsze konto to nie miałem już całkowicie do niego dostępu, gdy zmienili mi e-mail, hasło, nick dosłownie wszystko co się dało. Lecz 4-5 lat temu ktoś próbował mnie oscamować, aczkolwiek nie udało się to tej osobie, ponieważ na adres e-mail przychodzi wiadomość,  że adres e-mail czy hasło zostało zmienione, a poniżej małym druczkiem napisane, że można przywrócić to :) I zostało to wprowadzone do życia w połowie 2016 chyba. Tak więc autorowi polecam, aby sprawdził jeszcze 2 razy wszystkie wiadomości od mojanga i spróbował poszukać na dole w wiadomości odzyskiwania konta.

Najlepsze jest to że nic nie przyszło że email zmieniony a nic nie przychodzi na niego jak sie daje odzyskanie hasła

Opublikowano

Ja kiedyś [prawie] straciłem konto w mc z mojej głupoty, otóż na ts'ie jakiś bot wysyłał, że rozdają darmowe pelerynki i podał link... Wszedłem w niego (strona wyglądała identycznie jak strona Mojang - ktoś się postarał) i zalogowałem się wpisując hasło i email nie patrząc dokładnie na adres strony... Okazało się że był to bait i poszedłem grać dalej w mc zapominając że nie zmieniłem hasła do Premium. No cóż, potem chciałem się zalogować na strone (tą prawdziwą) ale już suę nie dało - hasło zmienione/ Kolejny mój bład był taki, ze hasło do e-maila miałem takie samo jak do Minecrafta, więc e-maila też sobie zmienili. Napisałem do Mojangu, podałem ID Transakcji (miałem je na koncie My Paysafecard) i wszystko odzyskałem. To dziwne, że tobie nie pomagają... :/ 

(Jeżeli komuś się chciało czytać to co napisałem to gratuluje :p)

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano
9 minut temu, Gigoss07 napisał:

Ja kiedyś [prawie] straciłem konto w mc z mojej głupoty, otóż na ts'ie jakiś bot wysyłał, że rozdają darmowe pelerynki i podał link... Wszedłem w niego (strona wyglądała identycznie jak strona Mojang - ktoś się postarał) i zalogowałem się wpisując hasło i email nie patrząc dokładnie na adres strony... Okazało się że był to bait i poszedłem grać dalej w mc zapominając że nie zmieniłem hasła do Premium. No cóż, potem chciałem się zalogować na strone (tą prawdziwą) ale już suę nie dało - hasło zmienione/ Kolejny mój bład był taki, ze hasło do e-maila miałem takie samo jak do Minecrafta, więc e-maila też sobie zmienili. Napisałem do Mojangu, podałem ID Transakcji (miałem je na koncie My Paysafecard) i wszystko odzyskałem. To dziwne, że tobie nie pomagają... :/ 

(Jeżeli komuś się chciało czytać to co napisałem to gratuluje :p)

Nie pomagają bo kupiłem klucz 4 lata temu przez paysafecard na innej stronie bo sie nie dało na mojang i powiedzieli że to nie ich sprawa. A moim zdaniem jeśli posiadam ich produkt i mam dowód na tą rzecz to powinni mi pomóc i to już jest moje 2 konto bo poprzednie też straciłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...