Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ntbot 1.9.1

RobeM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej zarejesrtowac sie na forum potem download : Pobranie ( brak skanu bo z orginalnego zrodla programu download )

NosTaleBot 1.9.1

nostalebot.png

Easy attack atak samą spacją

Advanced Attack - uaktywnia skile i bufy

klawiszologie polecam LITEROWĄ nie z obrazków

podnoszenie - `

siadanie - c

Primary Attack - u mnie jest pod 6 działa tak samo jak wciśnięcie spacji , każda postać go ma to ten co nie zużywa many

Jeśli uruchamiasz po raz pierwszy polecam wartości HP i MP ustawić w granicach 50% posiadanych, potem mozna sobie dobrać odpowiednie dla postaci i lvl

Mozliwosci :

- pelna funkcja obslugi pamieci

- auto potowanie, auto rest - mozliwosc dowolnej konfiguracji klawiszy jak i ilosci zuzycia zuzycia mp, hp itp

- bot nie dziala po pixelach , czyta pamiec

- dzialanie bota w tle, bez problemu mozesz robic co innego

Calkowicie darmowy i bez zadnych ograniczen, obslugiwwane serwery :

http://www.nostale.es

http://www.nostale.it

http://www.nostale.fr

http://www.nostale.pl

http://www.nostale.ru

http://www.nostale.co.uk

http://www.nostale.cz

http://www.nostale.de i http://www.nostale.net posiadaja swoje wlasne wersje ( inne offsety pamieci )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

wiem ze org. download ale bez skanu...?

tak troche... ;p JAK KOMUS DZIALA NIECH DA ZNAC, potem ja LOOKNE DAM EDIT....

a po za tym to podchodzi pod reklame innej stronki...

DAJ INSTRUKCJE....xD

@EDIT mi nie dziala nic sie nie dzieje .... ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Palcie Kur** Stale, ale Nie zapomnijcie O Mnie.!!. xD

Opublikowano

nie będe publikował coś co nie jest moją własnością i jest ogólnie dostępne w necie !!

autor prosi o nieudostępnianie żadnych downloadów gdziekolwiek a publikacja linka do forum to konieczność bo konto i tak pasuje zalozyc by poczytac albo sciagnąć aktualne wersje bota , forum związane jest tylko i wyłącznie z botem

o ile się nie mylę to tu na forum jest zakaz publikacji bez zgody autora tak samo programów jak i tekstów , jeżeli dotyczy on tego forum to nioe naruszam regulaminu innego forum robiąc to samo o co prosi się tu

nie ściągnie się najnowszych wersji i poprawek bez zalogowania na forum , w bocie i tak jest link do forum w postaci buttona , BARDZO duzy jak widac :)

chcesz bota ściągaj, nie chcesz czy sie obawiasz nie ściągaj bo nie musisz

co do niedziałania, jak widać nawet niechciało się wam poczytać forum a tam wszystko pisze !! bot to w sumie trzy pliki exe , we właściwościach pliku dla każdego z nich zaznaczamy opcje : URUCHOM JAKO ADMINISTRATOR i działa , omija to zabezpieczenia uac które i tak pewnie wielu ma włączone w systemie a nie wien nawet jak wyłączyć, można i bezpośrednio iodpalić bota jao administrator albo w skrócie ustawić na stałe

polecam po kolei załączać opcje by testować nic na raz !! na screnie macie moje ustawienia , jeśli cyfry po prawej u góry sa takie same jak u was w grze to znaczy ze działa jak należy , jeśli to działa , włączamy dopiero potowanie i ustawiamy

osobiscie nie uzywam potów ani jedzenia wczasie działania bota, sprawuje się świetnie i bez tego

p.s. na bocie zrobiłem ok 20 lvl , nie mówie ze jest rewelacyjny bo i czasem potrafi się zaciąć a pytania odnośnie jakiś opcji najlepiej kierować tu pisząc : dokładna nazwe opcji , postaram się w miare wytłumaczyć

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

no i co to wnosi do obsługi ? skoro można sobie dowolnie skonfigurować klawisze to jaki problem tego nie robić ?

bot targetuje moby spacją , bez tego nie będzie działał

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

uruchamiam jako admin, a nadal i tak nie dziala. Bot w ogole nie rusza. @Robem moglbys sie wysilić i opis troche dokladniej jak zalczyc bota? Ja probowalem takich sposobow:

1.uruchamiam NtBot jako admin juz mam tam ustawienia zasejwowane.

2.uruchamiam attack jako admin

3. Nic nie działa.

lub.

1. uruchamiam NtBot jako admin juz mam tam ustawienia zasejwowane.

2. Klikam Start Bot , na pasku pojawiaja sie autopot i attack

3. Nic nie działa

jakies sugestie?

Opublikowano

co wiecej napisac ?? wypełnić tylko wymagane pola HP i MP , przykład masz tylko nalezy wpisać SWOJE wartości z gry , przypisac przyciski tak jak masz ustawione i działa

nic więcej nie tzreba robić

bota odpala się TYLKO jednym plikiem ( aktualnie NTBot_1_9_2_Europe.exe ) nie uruchamiająć ŻADNYCH innych samodzielnie !

najlepiej daj screna jak ustawiłeś

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

masz stara wersje

Advanced Attack ustaw , dopiero działa reszta opcji co do skili ,jak nie wiesz do czego słuzą opcje to ich nie zaznaczaj , najpierw urucom bota by działał ( zadna opcja nie zaznaczona ) a potem sprawdzaj reszte opcji i powoli uruchamiaj

Max hp i mp ustaw dokładnie tyle ile masz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

masz stara wersje

Advanced Attack ustaw , dopiero działa reszta opcji co do skili ,jak nie wiesz do czego słuzą opcje to ich nie zaznaczaj , najpierw urucom bota by działał ( zadna opcja nie zaznaczona ) a potem sprawdzaj reszte opcji i powoli uruchamiaj

Max hp i mp ustaw dokładnie tyle ile masz

Ściągnąłem najnowsza wersje i bot juz działa, ale gdy wlaczam go to on samodzielnie wciska enter i tam wszystko pisze nie bije nic bo wciska eneter i tam nawala 6`6`6`6`..

Opublikowano

sciagnolem najnowsza wersje tego bota.... (ta wersja juz dawno nie dziala)

owszem nowa wersja dziala, ale jest bug, a mianowicie...

samoczynnie bot naciska Enter i przeszkadza w expieniu i zbieraniu itemow, czyli jest do dupy(?)!

zastanowmy sie skoro na zasadzie klikania dziala ten bot a co jakis czas uzywa bot enter no to otwiera nam sie okno do talk i nic nie robi, poniewaz ciagle mowi literke na ktorej mamy ustawione pick i spacja....

nie wiem moze trzeba to jakos wylaczyc, sie zastanowilem.... sprobowalem wylaczylem poprzez nacisniecie exit tego bota w tray'u, ale zostawilem atack i potion, no i owszem bot zaczol expic, ale pojawil sie znow problem , a mianowicie bot nie siadal, ani nie jadl, ani sie nie uleczal... wiec papaski z tym botem poniewaz jest do bani, moze jakies wersja pro albo ulepszona wejdzie to naprawia te bugi....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dziwne bo u mnie najnowsza nie działa właściwie :/ , jedyna co działa jak trzeba to 1.9.1

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Jezeli komus wciska enter to trzeba usunac plik config i ustawic wszystko na nowo tylko nie wszystko odrazu i powinno dzialac : ) Ja natomiast mam taki proglem z najnowsza wersja ze nie czyta mi pamieci (hp,mp) i nie dziala u mnie adevenced attack nawet jesli mam wlaczony to atakuje tylko z primary i buffuje.

ps. uzywam windows xp, otwieram bota przez prawa admina, opcje grafiki mam zaznaczone na direxct.

Opublikowano

niestety poprawki w grze powodują błędy odczytu pamięci to lepiej wrócić do wersji co podałem wczesniej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

stabilniejsze? to jeszcze nie jest az takie wazne... te boty robione sa na spacje, a to jest strasznie lipne jezeli chodzi o target,a tymbardziej nie ma zadnego dobrego bota ktory by zbieral calego loota w przypadku maga,lucznika. Powinni zrobic opcje z polem expa Loop na radius konkretyny ;) Juz nie mowie o repocie ;d

Opublikowano

akurat ten bot używa głownie pamięci do odczytu hp/mp , wykrycia celu (target) sprawdzenia stanu odpoczynku

a spacja jak to w nostale słuzy do targetowania i ataku i nie jest na pałę jak to w innych botach używana cały czas na przemian ze skilami tylko po namierzeniu targetu , jedną z dobrych opcji bota jest też targetowanie dla towarzyszy , dobre w obszarach gdzie mało mobów i nie namierza na głownej postaci

mam też swojego wykonanego, robiącego to samo jednak obsługuje tylko odczyt pixeli a to nie pozwala na obsługe bota w tle dlatego uzywam tego głownie

poczekajmu na kody źródowe, autor obiecał udostępnić to będzie mozna samemu coś w bocie pozmieniac tak by nam odpowiadało

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

no wlasnie ja zauwazylem dziwna rzecz z tymi wersjami tego bota...

ta wersje ktora wrzucil robem nie dziala , ale ta ktora ja dalem link mi dziala, i potem jeszcze tylko 1.9 i nic wiecej... dziwne... xD

acha mi nie siada postac, na zadnym z tych botow i nie mam pojecia dlaczego tak jest..?

(Wszystko ustawilem jak nalezy, wiec nie mowcie ze cos zle ustawilem... xD)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

znowu problem z offsetami , przejechałem wszystkie po kolei wersje i na polskim dział mi aktualnie dobrze klijent do wersji GLOBAL serwerów

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Echh... Od teraz za nowsze wersje NTBota będzie trzeba płacić 3$ :O

Szkoda bo moim zdaniem ten bot nie jest na tyle dobry by ktoś za niego brał kasę. Owszem działa na zminimalizowanym, korzysta z offsetów ale moim zdaniem to za mało by dawać za tego bota te 3$.

Sam autor bota napisał że mało prawdopodobne że będą takie rzeczy jak:

- Implement walking around an area.

- Attack only X monsters.

- A bot to a mini-game.

Te dwie pierwsze rzeczy by się najbardziej przydały na tą chwile...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

You are not authorized to read this forum.

Udostępni ktoś tego bota na np.rapidashare ?

Echh... Od teraz za nowsze wersje NTBota będzie trzeba płacić 3$ :O

A jeśli chcę korzystać ze starego to można za darmo ?

"W wyniku dedukcji dochodzę do konkluzji, że twoje indokryzmy wobec mojej aparycji są wręcz efebryczne."

Zbieram minusy ;P.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...