Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z GTA SA  na windows 10.

Posiadam oryginalną wersję gta na płytce ,niestety nie nie chce ona coś współgrać z windows 10.

Uruchamiając grę wyskakuje błąd : Gra Grand Theft Auto SA wymaga Directx w wersji co najmniej 9.0.

Posiadam dx12 i instalowałem już wszystkie jakie się da a nawet próbowałem wgrywać cracka itd myślałem że może to coś pomoże ,a nawet próbowałem odpalać w trybie zgodności i....NIC.

Ma ktoś może jakiś pomysł,rozwiązanie ?

Może ktoś już spotkał się z tego typu problemem.

Dodam jeszcze że wszelkie próby DirectPlay są nie udane w załączniku wrzucam SS.

vgta.PNG

dp.PNG

Opublikowano

Dodaj gta sa do funkcji dep https://spece.it/windows-serwer-artykuly/wylaczyc-dodac-wyjatki-dep-zapobieganie-wykonywania-danych Sent from the mobile client - Forum Talker

Jeśli nie odpisuje w temacie napisz mi na priv
Opublikowano

Przepraszam że nie odpisałem ale późno kończę pracę i mało czasu mam :/

Gta do DEP już dawno dodałem i nie działa niestety :/

Ogl win 10 ma problem z odpaleniem większości starych gier np Dungeo Keeper 1-2 , Total war obojętnie jaka część do 2010 roku i wiele więcej.

Jak masz kolego jakiś pomysł jeszcze to chętnie popróbuje bo wzięła mnie po paru latach chęć na to gta ,a jakoś mnie ten system z wieloma grami w chuja robi.

Opublikowano

@sznycelek98Jeśli masz możliwość sformatowania windowsa to gdy będziesz instalował od nowa podziel dysk na 2 partycje na 1 windows 10 a na drugiej windows 7.Jak nie masz windows 7 na płytce to pobierz i albo z pendrive lub wypal na płycie.

Jeśli nie odpisuje w temacie napisz mi na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...