Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zlagować komuś serwer?

TheCraSheR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! chciał bym zlagować komuś serwer w sposób wysyłania danej ilości pakietów które wysyłają jakąś komendę (ale nie widać tego na serwerze) która pokazuje wiele informacji graczowi ale nie wyświetla mi tego na chacie podczas lagowania. Zapomniałem jaka to była i, żeby je wysyłała z jak największą prędkością czy ma ktoś taki skrypt w cliencie (wersji 1.8 coś jak hacked client ale z opcją lagowania)? Albo czy wie ktoś jak taki zrobić i napisze jak?

Opublikowano

To nie ten dział i wiekszość osób nie popiera takich jak ty, po co psujecie komuś serwery które próbują się rozwinać?

@antywarn

loop 99999999999999999999 times:
	wait 0.00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001 ticks
	#do something

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano

Nie do końca o to mi chodziło, żeby ,,psuć''. Chciałem przetestować maszynę swojego serwera jak zniesie lagowanie. A tak w ogóle to co zrobić z tym kodem? Bo ja nie za bardzo wiem.

Opublikowano
5 godzin temu, TheCraSheR napisał:

Nie do końca o to mi chodziło, żeby ,,psuć''. Chciałem przetestować maszynę swojego serwera jak zniesie lagowanie. A tak w ogóle to co zrobić z tym kodem? Bo ja nie za bardzo wiem.

Wkleić do folderu Plugins>Skript>Skript>
Robisz plik tekstowy DOWOLNANAZWA.sk nie może być spacji i znaków specjalnych
Po tym wszystkim wpisujesz /sk reload all
i tyle

WYMAGANY PLUGIN "SKRIPT"

Opublikowano
59 minut temu, DDaNisPL napisał:

Wkleić do folderu Plugins>Skript>Skript>
Robisz plik tekstowy DOWOLNANAZWA.sk nie może być spacji i znaków specjalnych
Po tym wszystkim wpisujesz /sk reload all
i tyle

WYMAGANY PLUGIN "SKRIPT"

I to zlaguje serwer?

Opublikowano
5 minut temu, TheCraSheR napisał:

I to zlaguje serwer?

twój? tak, ale innym krzywdy w ten sposób nie zrobisz.

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano
6 minut temu, TheCraSheR napisał:

Wiem. To powiesz co zrobić z tym kodem?

Instalujesz plugin skript, który generuje plik Skript>scripts, w folderze scripts tworzysz plik z rozszerzeniem .sk, i tam wrzucasz ten kod np. do jakiejs komendy, restartujesz serwer i gotowe.

command /test:
	trigger:
			wait 0.00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001 ticks
			send "that's work!" to console

Opublikowano
3 minuty temu, ˈyøøniks napisał:

Instalujesz plugin skript, który generuje plik Skript>scripts, w folderze scripts tworzysz plik z rozszerzeniem .sk, i tam wrzucasz ten kod np. do jakiejs komendy, restartujesz serwer i gotowe.

command /test:
	trigger:
			send "that's work!" to console

A jak zlagować serwer jeśli nie ma się plików do niego? Bo przecież zwykły gracz nie ma do nich dostępu.

2 godziny temu, TheCraSheR napisał:

A jak zlagować serwer jeśli nie ma się plików do niego? Bo przecież zwykły gracz nie ma do nich dostępu.

Albo inaczej dowiedziałem się od kolegi, że on laguje bo jego hacked client który stworzył on i inni ale nie chce mi go dać powiedział, że lager działa na zasadzie, że wysyła dużo c14,stek

Wiesz o co z tym chodzi albo jak zrobić coś takiego?

Opublikowano

Z tego co wiem to raczej nie ma czegoś takiego jak "hacked client" który wchodzi w pliki serwera i dodaje jakiś skrypcik :v Kolega wprowadza Cie w błąd :/

Szukam osób, które chcą stworzyć ze mną serwer, więcej informacji na priv

Opublikowano
6 godzin temu, Greyovsky napisał:

Z tego co wiem to raczej nie ma czegoś takiego jak "hacked client" który wchodzi w pliki serwera i dodaje jakiś skrypcik :v Kolega wprowadza Cie w błąd :/

Nie wprowadza mnie w błąd bo on nie wchodzi w pliki serwera i nie dodaje skryptów. Widziałem jak laguje małe serwery ale ja nie umiem programować w javie więc nie wiem jak to zrobić a on wie.

Opublikowano
19 minut temu, TheCraSheR napisał:

Nie wprowadza mnie w błąd bo on nie wchodzi w pliki serwera i nie dodaje skryptów. Widziałem jak laguje małe serwery ale ja nie umiem programować w javie więc nie wiem jak to zrobić a on wie.

Ogólnie istnieje takie "proxy" które kosztuje 100zł/msc, i masz tam dostęp do komend np. ".joinbot.." i różnego rodzaju exploity wysyłające pakiety itd.

https://www.youtube.com/user/Xayanix

lub jest taki cheat "pro client", który ma możliwość wysyłania jakiś pakietów, ale no, jak próbowałem to na jakiś małych serwerak to nawet nie było malutkich lagów.

Opublikowano

Ewentualnie DDoSował serwer lub inne tego typu rzeczy :)

Opublikowano
8 minut temu, Greyovsky napisał:

Ewentualnie DDoSował serwer lub inne tego typu rzeczy :)

raczej nie,  bo

1. ip serwera np. easyhc w sieci podlaczonej do bungeecorda raczej nie da sie zdobyc jesli nie ma sie dostepu do plikow

2. wiekszosc maszyn ma ochrone antyddos

3. wiekszosc osob nie potrafi ddosowac

4. wysylanie pakietow jest o wiele prostsze w jakims kliencie

Opublikowano
8 godzin temu, ˈyøøniks napisał:

raczej nie,  bo

1. ip serwera np. easyhc w sieci podlaczonej do bungeecorda raczej nie da sie zdobyc jesli nie ma sie dostepu do plikow

2. wiekszosc maszyn ma ochrone antyddos

3. wiekszosc osob nie potrafi ddosowac

4. wysylanie pakietow jest o wiele prostsze w jakims kliencie

1.Gasisz całą sieć, bungee itp. ( bungee padnie i od razu wszystko )
2.Skoro on wywalił jakimś "programem" serwer to wątpię, że zabezpieczenia mają. Teraz maszyny OVH gasisz :)
3.Co w tym trudnego, nawet możesz kupić sobie "maszynkę" za te 10$ i wycinasz ( sam kupowałem *kiedyś ) Inni to już wycinają z bootnetów

• 5 tygodni później...
Opublikowano
37 minut temu, KPX1234 napisał:

Ddosy Sa karalne Kolego

;/

ta, dedyk w turcji vs polska policja

@topic

proclient, ew. mozesz sam cos takiego dodac do clienta, latwo cos takiego zrobic. najlepiej jest wyslac ogromna nbttaglistę, uzyj jakiejs metody sendPacket, packetplayinarmanimation tez moze calkiem dobrze zlagowac serwerek.

tylko pamietaj ze wiekszosc serwerow ma zabezpieczone w silniku np. armanimation

Opublikowano
10 godzin temu, pan ktosik napisał:

ta, dedyk w turcji vs polska policja

@topic

proclient, ew. mozesz sam cos takiego dodac do clienta, latwo cos takiego zrobic. najlepiej jest wyslac ogromna nbttaglistę, uzyj jakiejs metody sendPacket, packetplayinarmanimation tez moze calkiem dobrze zlagowac serwerek.

tylko pamietaj ze wiekszosc serwerow ma zabezpieczone w silniku np. armanimation

nowsze silniki mają też zaimplementowane limitery nbt, więc na nic takie listy, no ale są też inne sposoby

fKJeAI4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...